Szeretettel várunk vissza egy vizitre, hogy rendezett, friss és formás legyen a szemöldöktetoválásod és a kinézeted. A cél az ideálisra tervezett szemöldökforma megtartása, és ha szükséges a szemöldök szőrszálainak festése.

Emlékszel mennyit rajzoltuk, néztük, javítgattuk a formát, amikor először jártál nálunk szemöldöktetováláson, hogy a lehető legoptimálisabb legyen?

Szerencsére, utána a meglévő forma alapján sokan karban is tudják tartani és kiszedegetni a felesleges, vonalból kilógó szálakat, de nincs ez így mindenkinél, hidd el, tapasztalom. Ha Neked sem megy, megértem, nem lehet mindenki kozmetikus.

Viszont, sajnos hiába készítünk Neked egy pompás szemöldököt, ha utána nem szeded ki a felesleges szemöldökszálakat, nem tudod „megformázni”. Akár ott is lehetünk, ahol kezdtük, amikor jöttél, ismét rendezetlen, rossz formájú lesz. A szemöldök szőrök sokszor nem is olyan erősek, sötétek, de mégis eldeformálják a szép új formát. Vannak időszakok amikor a szemöldököd szőrének a színe is kivilágosodik, ami megint csak ront az összhatáson, gondolj arra milyen pl. nyaralás után. Ha kifakulnak a szőrszálak, az kopott hatásúvá teszi, akár a friss szemöldöktetoválásod is.

Mennyi időnként lehet szükséged a szemöldökvizitre?

Ez Tőled függ, és persze attól milyen segítségre van szükséged tőlünk:

  • Ha egyszerűen csak szereted mindig a helyén tudni a szálakat, bátran gyere hozzánk egy csajos vizitre akár 3-4 hetente és mindig rendben lesz a szemöldöktetoválásod.
  • Sikerül kiszedni, de néha mégis elmegy a vonala? Nem látod a pihe szálakat, hogy eltávolítsd? Ha már nem vagy elégedett a tükörben látottakkal, hívj bármikor és formába hozzuk, utána pedig megint boldogulsz vele egy ideig.
  • Ha nyaralás, vagy erős napsugárzás hatására szemöldököd kivilágosodik és így elüt nagyon a szemöldöktetoválás színétől és kopottas hatást kelt, a szemöldök viziten megújítjuk.
  • Különleges alkalomra mennél, és sminkelni is fognak? Gyere, és extra szépséget biztosítunk a sminkedhez a tökéletes szemöldökkel.

Mennyi ideig látszik a festés?

Te is egyike lehetsz azoknak, akik ráuntak a szemöldök festésére, mert gyorsan lekopik és már nem nyújt megoldást. Azonban, amikor már van szemöldöktetoválásod egy kicsit más a helyzet, hiszen az egy alapot, egy hátteret ad a szálaknak, ezért sokkal hosszabb ideig jó egy-egy festés, mint szemöldöktetoválás nélkül.

Árak:

–          Szemöldökszedés, formára vágás: 1.900,-

–          Szemöldökfestés: 1.900,-

–          KOMPLETT SZEMÖLDÖKVIZIT:  A szemöldököd formára szedése, vágása, a szemöldökszőr tartós festése a tetovált színnel harmonizálva: 3.800,- helyett CSAK 3.600,-

–          A vizit 25-40 percet vesz igénybe.

Mi a helyzet a szempillákkal?

Általában, szemhéjtetoválás után nincs is másra szükség, mint egy jó spirálra és készen is van a hétköznapi smink. De valljuk be, hogy néha még ez macera, viszont sokkal szebb, frissebb egy szemhéjtetoválás is, ha a pillák fényes feketék. A kopott, színtelen szempillák szintén ronthatnak az összképen, ezért időnként nem árt azt sem festeni. Tartóssága hosszabb, mint a szemöldökszőrökön.

Árak:

Szempillafestés, ha kéred, hogy makulátlan legyen az összkép: 1.900,-

Ajándékunk:  Ha szemhéjtetoválást is készítettünk Neked, akkor az első KOMPLETT SZEMÖLDÖKVIZITNÉL a szempillafestést GRÁTISZ kapod.

Szempillafestéssel a vizit 45 percet vesz igénybe.

Ha a szempilla területén ennél is többre vágysz, de mint mindenben ebben is elsősorban a természetességet kedveled Vivinél szálankénti szempilla építésre is van lehetőség.

Szempilla építés Vivinél:

  • Első alkalom: 16.900 Ft
  • Első alkalom után AJÁNDÉK 2. heti töltés
  • 2. heti töltés: 7.000 Ft
  • 3. heti töltés: 8.000 Ft.

Mikor jöhetsz Vivihez szemöldök/szempilla vizitre?

Időpontot a szokásos módon, telefonon ( +36309158623 ), vagy itt alább online tudsz foglalni.

Fontos tudnod, hogy erre időpontot az előjegyzések függvényében tudunk biztosítani, amit igyekszünk rugalmasan megoldani még ha sürgős is lenne, hogy ragyoghass tökéletes szemöldököddel és pillával.  

E-mail cím:*
Név:*
Telefonszám:*
Válassz területet Vivihez!:* Komplett szemöldökvizit 3.600,-
Szemöldökszedés, formára vágás 1.900,-
Szemöldökfestés 1.900,-
Szempillafestés 1.900,-
Komplett szemöldökvizit AJÁNDÉK szempillafestéssel, ha nálunk készült a szemhéjtetoválásod
Bármi kérdés, óhaj, kívánság? :
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:* Igen
Nem
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:* Igen
Nem