Bárhonnan, bármikor kérj időpontot!

Mi az, amit mérlegelned kell mielőtt foglalást kérsz?

* Ha több sminktetoválást szeretnél, jelölhetsz többet is, csak jelezd megjegyzésben, hogy egy napon vagy külön alkalommal szeretnél jönni.

* A korrekció ami tetoválás után egy plusz alkalom, CSAK  3 HÓNAPON belül díjmentes. Ezért ha külföldi munka, betegség, terhesség, szoptatás vagy egyéb okok miatt nem áll módodban határidőn belül igénybe venni a korrekciót, később térítés ellenében tudjuk elkészíteni.

Telefonos időpont egyeztetés: Hétfő-péntek:9:00-16:00

ÚJ sminktetoválás, korrekció vagy frissítés – Mennyivel előtte kell időpontot kérni?

Zsuzsihoz jelenleg, 8-10 héttel korábban érdemes jelentkezned, hogy helyet kapj a számodra legideálisabb időpontban. Korrekcióra vagy frissítésre vonatkozó kedvezményeinket is CSAK határidőn belül, a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Megértésed köszönjük!

Mindenképpen adj meg több lehetőséget is arrahogy mikor tudnál eljönni hozzánk,  amikor az „Időpontok” mezőt töltöd ki! Ne csak napot, napszakot is nyugodtan jelölj meg (pl. írd meg, hogy leghamarabb hányra tudnál ideérni, ha délután jönnél).

Mi történik, miután elküldöd az időpont kérésedet?

1-2 munkanapon belül válaszolunk, elsősorban a megadott telefonszámon fogunk keresni, hogy pontosítsuk az időpontodat. Ha telefonon nem érünk el, figyeld az email-jeid, és mihamarabb jelezz vissza! (Promociókban és spamben is nézd meg kérlek, mert néha odateszi a válaszunkat.)  Ha nem válaszolsz 48 órán belül, a többi jelentkezőre való tekintettel nem áll módunkban fenntartani a kért időpontot.

Mikor véglegesítjük az időpontodat? 

Ha még nem jártál a szalonunkban, időpontod egyeztetése után, egy díjbekérő számlát küldünk Neked (területenként 20.000Ft), amikor ezt átutalod a számlánkra, akkor válik biztossá a foglalásod. 

Mik az időpont lemondási feltételei?

Amennyiben a sminktetoválás napján nem tudsz megjelenni, úgy az időpontot lemondani telefonon, e-mailben vagy üzenetben van lehetőséged. Az időpontfoglalás minimum 48 órával az időpont előtt kötelezettség nélkül lemondhatod.

Amennyiben a foglalt időpontod 48 órán belül kerül lemondásra úgy az előzetesen befizetett időpont foglalási díj nem kerül visszatérítésre. (területenként 20.000 Ft). 

Ha sajnos úgy alakul, hogy módosítanod kell az időpontod, megértéssel kezeljük, csak kérünk, hogy legalább 48 órával a sminktetoválásod napja előtt tedd meg. Amennyiben kétszer már módosítottál, a harmadik időpontot úgy tudod lefoglalni, ha a sminktetoválás teljes összegét befizeted előre. Együttműködésedet köszönjük.

Most már mindent tudsz, itt jelentkezhetsz SMINKTETOVÁLÁSRA

(Ha telefonon nézed fordítsd el vízszintes irányba, könnyebb kitölteni.)

E-mail :*
Név:*
Becenév:*
Telefonszám:*
Válassz területet!:* Ajaktetoválás
Szemöldöktetoválás
Szemhéjtetoválás
Több területet szeretnék egyszerre
VIP (mindent akarok!)
Az adott területen van-e már sminktetoválásod? :*
Nálunk készült-e a tetoválásod? :*
Időpontok (írd be mikor szeretnél jönni):*
Megjegyzés, kérdés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:* Igen
Nem
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:* Igen
Nem