Mi az, amit figyelembe kell venned mielőtt időpontot kérsz?

Az alábbi formon a nap 24 órájában kérhetsz időpontot.

* Ha több sminktetoválást szeretnél, jelölhetsz többet is, csak jelezd megjegyzésben, hogy egy napon vagy külön alkalommal szeretnél jönni.

* A korrekció ami tetoválás után egy plusz alkalom, CSAK  3 HÓNAPON belül díjmentes. Ezért ha külföldi munka, betegség, terhesség, szoptatás vagy egyéb okok miatt nem áll módodban határidőn belül igénybe venni a korrekciót, később térítés ellenében tudjuk elkészíteni.

Itt csak a szegedi szalonba kérhetsz időpontot!

Nyitva tartás: Hétfő-péntek:9:00-16:00

ÚJ sminktetoválás, korrekció vagy frissítés – Mennyivel előtte kell időpontot kérni?

Zsuzsihoz 6-8 héttel korábban érdemes jelentkezned, Vivinél 1-3 héten belül tudunk Neked helyet kínálni a számodra legideálisabb időpontban. Korrekcióra vagy frissítésre vonatkozó kedvezményeinket is CSAK határidőn belül, a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Megértésed köszönjük!

Mindenképpen adj meg több lehetőséget is arrahogy mikor tudnál eljönni hozzánk,  amikor az “Időpontok” mezőt töltöd ki! Ne csak napot, napszakot is nyugodtan jelölj meg (pl. írd meg, hogy leghamarabb hányra tudnál ideérni, ha délután jönnél).

Mi történik, miután elküldöd az időpont kérésedet?

1-2 munkanapon belül válaszolunk, elsősorban a megadott telefonszámon fogunk keresni, hogy pontosítsunk. Ha telefonon nem érünk el, figyeld az email-jeid, és mihamarabb jelezz vissza! (Promociókban és spamben is nézd meg kérlek, mert néha odateszi a válaszunkat.)  Ha nem válaszolsz 48 órán belül, a többi jelentkezőre való tekintettel nem áll módunkban fenntartani a kért időpontot.

Mik az időpont lemondási feltételek?

Amennyiben a sminktetoválás napján nem tudsz megjelenni, úgy az időpontot lemondani telefonon, e-mailben vagy üzenetben van lehetőséged. Az időpontfoglalás minimum 48 órával az időpont előtt kötelezettség nélkül lemondhatod.

Amennyiben a foglalt időpontod 48 órán belül kerül lemondásra úgy az előzetesen befizetett időpont foglalási díj nem kerül visszatérítésre. (területenként 20.000 Ft). 

Ha sajnos úgy alakul, hogy módosítanod kell az időpontod, megértéssel kezeljük, csak kérünk, hogy legalább 48 órával a sminktetoválásod napja előtt tedd meg. Amennyiben kétszer már módosítottál, a harmadik időpntot úgy tudod lefoglalni, ha a sminktetoválás teljes összegét befizeted előre. Megértésed köszönjük.

Most már mindent tudsz, itt jelentkezhetsz SMINKTETOVÁLÁSRA

(Ha telefonon nézed fordítsd el vízszintes irányba, könnyebb kitölteni.)

E-mail :*

Név:*

Becenév:*

Telefonszám:*

Válassz területet!:* Ajaktetoválás
Szemöldöktetoválás
Szemhéjtetoválás
Több területet szeretnék egyszerre
VIP (mindent akarok!)

Az adott területen van-e már sminktetoválásod? :*

Nálunk készült-e a tetoválásod? :*

Kihez szeretnél bejelentkezni? :* Zsuzsa
Vivien
Virág

Vendég vagyok, szemöldökvizitre szeretnék jönni Vivihez.: KOMPLETT szemöldökvizit 3.600,-
Szemöldökszedés, formára vágás 1.900,-
Szemöldökfestés 1.900,-
Szempillafestés 1.900,-
Komplett szemöldökvizit AJÁNDÉK szempillafestéssel, ha nálunk készült a szemhéjtetoválásod

Időpontok (írd be mikor szeretnél jönni):*

Megjegyzés, kérdés:

Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:* Igen
Nem

Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:* Igen
Nem