Nem számítunk rá, nem gondolunk rá, eljárunk szűrésre, egészségesen élünk, nem volt még hasonló a családban és akkor egyszer csak a semmiből jön egy mondat: 

„-Van ott valami, aminek nem kellene ott lennie.

-Izguljak?

-Hááát, igen és menj további vizsgálatokra”

Tudom milyen, én is hallottam már ezt a mondatot, és én kérdeztem a dokitól, hogy izguljak-e. Az én történetem (is) kacifántos volt, de szerencsés kimenetelű lett a végén, ez idáig. Nem mindenki ilyen szerencsés és vannak vendégeink, akik sajnos nem először élik túl a megpróbáltatásokat. Több éve járnak hozzánk, hogy pótoljuk azt amit kell. 

Közülük már sok vendégünknek tudtunk egy-egy alkalommal lehetőséget adni ahhoz, hogy az önbizalmukat, a kedvüket helyre és jobbá tegyük azzal, hogy térítésmentesen elkészítettük a szemöldöktetoválásukat. Ők olyanok, akik alopecia, vagy daganatos betegség következtében elvesztették a szemöldöküket és ezzel együtt a magabiztosságuk egy részét is. 

Szándékunk segíteni annak, aki ezt szeretné, ezért tudj róla, hogy minden hónapban egy természetes, szálazott szemöldöktetoválást, (korrekcióval együtt) teljesen térítésmentesen készítünk el. Olyan Hölgyek számára, akik a fent leírt betegség miatt most frissenveszítették el a szemöldök szőrzetüket és anyagilag nem tehetik meg, hogy szemöldöktetoválást csináltassanak. Most járnak éppen kezelésekre vagy kifelé jönnek a betegségből és tervezik, hogy hamarosan visszatérnek a mindennapi életbe, a munkájukhoz és tudják, hogy hatalmasat dobna az önbizalmukon az, hogy minél kevésbé lesz észrevehető az arcukon a betegség nyoma. 

Ha Te is hasonló cipőben jársz, vagy van a környezeteben, a családodban, a baráti körben olyan Hölgy, akit boldoggá tehetnénk szólj neki, hogy ránk találjon. Szeretettel várunk Téged, vagy az Ismerősöd. Nem kell mást tenned, mint a berenyikozmetika@gmail.com email címünkre megírni a történeted és mi minden esetben válaszolni fogunk. 

  Mit fogalmazz bele a levélbe? 

– Meséld el nekünk a történeted
– Hány éves vagy

– Hol tartasz éppen a kezelésekben
– Készülsz-e vissza dolgozni, vagy már dolgozol
– Egyáltalán nincs szemöldökszőröd, vagy visszanőtt 1-2 kósza szál?

Mindezek mellé, kérlek csatolj magadról egy mostani, friss képet a teljes arcodról és közelről a szemöldöködről.

_____________________________________________________________________________________________________________

Mi történik miután olvastuk a leveled? 

Minden esetben felvesszük Veled a kapcsolatot, természetesen teljes diszkréció mellett. Átbeszéljük a részleteket, hol jársz a kezelésekben, meghallgatjuk a történeted. Amint lehetőség nyílik egy következő hónapban el is készítjük majd Neked a szemöldöktetoválásod. 

Jár-e bármilyen kötelezettséggel a részedről? 

Tulajdonképpen nem, azt kérjük csak majd, ha egyáltalán szükséges, akkor konzultálj a kezelőorvosoddal és mondja meg ő, hogy Neked melyik időpont a legalkalmasabb. Tapasztalataink szerint ez különböző lehet, de ma már támogatják az orvosok a kezelések alatt is a sminktetoválás készítését. 

Kitesszük-e fényképed az oldalunkra? 

Tudjuk jól, hogy ez egy nehéz kérdés, felfedni azt, hogy beteg vagy. Hidd el, ezért ezzel a felajánlással némileg mi is nehéz helyzetben vagyunk, ezért minden bátor nőnek örülünk, aki megmutatja és vállalja magát ebben a témában. Ha nem járulsz hozzá akkor semmiképpen, csak akkor, ha nyitott vagy erre és másokat is biztatnál arra, hogy vágjanak bele a szemöldöktetoválásba, mert pozitív hatása van. És természetesen semmilyen, túl személyes információt nem osztunk meg. 

Mi várjuk a találkozást Veled!

Karitatív szemöldöktetoválás

UI: Ha kíváncsi vagy az én történetemre, akkor itt el tudod olvasni >>