Elérhetőség

Telefon: +36309158623
E-mail: berenyikozmetika@gmail.com

Cím: 6726 Szeged, Fürj utca 17.
Bejárat: Középfasor felől – Berényi Szalon

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: csak előre egyeztetett időpontban
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Szalonunk nyitvatartása az előjegyzett időpontok függvényében változhat. 

Hogyan jutsz el hozzánk?

Szalonunk Újszegeden található a FÜRJ UTCA 17. szám alatt. Egy sárga társasház aljában vagyunk a sarkon, bejáratunk a Középfasor felől tudod megközelíteni. 

Parkolás autóval:

A szalonunk környékén a parkolás ingyenes. Kérünk, hogy a lakók nyugalma érdekében ne közvetlenül a szalonunk előtt, hanem a környező utcákban tedd le az autódat. 

Ha bármi kérdés felmerül, netántán eltévedsz, hívd Violát, aki készségesen segít, hogy könnyebben eltalálj hozzánk. 

+36309158623

Tömegközlekedéssel busszal tudsz eljutni:

Belváros felől:

  • 71,  71A, jelzésű buszok a BÉRKERT UTCÁIG hoznak, ahonnan rögtön rá tudsz kanyarodni gyalogosan arra az utcára, hol lesz a szalonunk. 
  • 72 jelzésű busz kicsit messzebb tesz le a szalontól. Megállóhelye a FŐ FASOR (KÖZÉPFASOR). Leszállás után a Középfasoron kell elindulnod a Bertalan híd, Bérkert utca irányába. Ezután át kell menned a Bérkert utcán és folytatni az utat egyenesen a szalonunkig.
  • 36-os jelzésű buszok a 17 emeletes háznál állnak meg, a Bertalan híd lábánál, a srégen, a COOP bolttal. Ezután a COOP bolt felé kell venned az irányt, és eljönni a BÉRKERT utcáig, ahol rákanyarodsz a középfasor utcára. 

Bertalan hídon keresztül: 

  • 84, 90 -es buszok a BERTALAN HÍD-on átjönnek és a lábánál rögtön le is tesznek. Az út másik oldalán lesz a COOP bolt, amely felé kell majd jönnöd. Az üzlet mögötti utca lesz a Középfasor ahol az üzletünk megtalálható lesz.