Mi is az a színtanácsadás?
Egy szuper jó móka, ahol feltöltődsz energiával a sok színtől és megtudod, hogy Neked személy szerint mely színek állnak a legjobban, miben ragyogsz, miben dicsérnek meg, és melyek azok a színek, amelyek viselésekor betegnek, öregebbek, nyúzottnak nézel ki.

Mit nyersz vele?
Pontosan tudni fogod, hogy ha legközelebb ruhát, kiegészítőt, cipőt, táskát, vagy autót mész vásárolni milyen színt válasz, amiben tuti bomba csaj leszel.

Hogyan tudjuk kideríteni?
Speciálisan évszakonként összeállított színkendőket helyezek az arcod elé, és megnézzük minden egyes színnél, hogy milyen hatással van az arcodra. A konzultáció végére lesz egy halom árnyalat, ami jól áll neked. Ezt lefényképezheted és otthon, amikor hazaérsz kezdődhet is a ruháid válogatása, vagy vásárláskor csak rápillantasz és tudod, hogy jó a szín, amit veszel.

Miért lettem színtanácsadó?

Ha jól belegondolok mindig főszerepet játszottak a színek az életemben:

  • amikor grafikusnak tanultam
  • amikor lakberendezőként dolgoztam
  • amikor sminktetováló lettem
  • vagy amikor sminkversenyekre jártam

Az előzmények:
Én magam is részt vettem vendégként színtanácsadáson 2017-ben, nagyon tetszett a hangulata, a sok infó, amit megtudtam magamról – sajnos ma már tudom, hogy akkor helytelen volt a diagnózis, és tudom is, hogy milyen hibák vezetettek hozzá. Így túl hosszú időn keresztül túl sok rossz színt vásároltam magamnak, és valahogy éreztem is, hogy nekem ez túl sok.

Mégis, ami addig hajtott, hogy meg is tanuljam 2020-ban ezt a csoda dolgot, az a sminktetoválás.

Van, aki mindenevő és elhozta a piros, a lila, a korall és a nude rúzsát, hogy akkor ez most neki MIND tetszik. Jó, de melyik legyen állandóan rajta? Vagy valaki egy pont olyat hozott, ami színtanácsadói tudás nélkül is ellenemre volt, mert nem állt jól neki.
Eldöntöttem, hogy én ezt szeretném „tudományosan” is alátámasztani és csak is a legjobbat adni a vendégeimnek. A dologban az a szuper, hogy ezt jól látja mindenki a saját szemével is a tükörben, amikor a színdiagnosztikát végzem.

Az én történetem

Milyen változásokon mentem át?

Amint kiteszteltük az iskolában, hogy hideg nyár típus vagyok, rögtön boldogság fogott el, imádom a színeit, sőt mi több vágytam rájuk. Egy hideg nyár nem lehet vörös csak is hamvas. Igen, sokáig imádtam a vörös hajszínemet, de gy ideje már azt éreztem, hogy sok, hogy nem látom az arcom, csak a hajam, és öregít is. Nem sokat gondolkodtam rajta, cselekedtem, azonnal megszerettem az új hajszínemet és sokkal jobban érzem magam vele. A ruhákkal már nem volt ilyen egyszerű, nehezen állt rá a szemem az új színekre, beletelt jó néhány próbálkozás, és feladtam a vásárlást. Szóval ne légy türelmetlen idővel magától fog jönni, gyakorolni kell.

A változtatás sem jön mindenkinél hipp-hopp, van aki emésztgeti még az új információkat. Én szeretek és szívesen is változtatok. 

Mennyibe kerül a színtanácsadás?

Komplett színtanácsadás
Kb. 1,5-2 órát kell rászánnod, ez idő alatt az összes színt kiteszteljük minden árnyalatban, és pontosan meghatározzuk, hogy melyik vagy a 12 színtípusból. A személyes színtanácsadás ára 40.000Ft/alkalom

Színtesztelés ajaktetováláshoz

Ha Zsuzsihoz jelentkezel be ajaktetoválásra + BÓNUSZ AJÁNDÉK, hogy kiteszteli Neked, hogy melyik ajakszín a legideálisabb. Értéke: 5.000Ft/30perc

Mikor lehet színtanácsadást csináltatni? 

A legideálisabb a nap közepén, kora délután, hiszen akkor a legideálisabbak a fényviszonyok hozzá a szalonban.  

Kérj időpontot a +36309158623 számon.