Milyenek is vagyunk, mi, NŐK?!

 • Szeretünk ajándékozni. Nem csak közvetlen családnak, hanem … barátnőnek, munkatárnak, szomszédnak, az edzőnknek, stb. stb.
 • Szeretünk adni. DE KAPNI IS.
 • Szeretünk szépek lenni, ezért mindent megtenni, ami a lehetőségeinkhez mérten meg is tehető.
 • Tudunk gyűjteni, takarékoskodni, amikor egy CÉL lebeg a szemünk előtt.
 • Mindig előre gondolkodunk. Tudunk tervezni, főleg abban, ami nekünk fontos.

Mindig fontos célokat kitűzni. Ezt a kiváltságot nem szabad senkitől elvenni. Milyen tervek és célok nélkül élni? Nem jó, mert sokkal jobb várni valamire, ami éltet, túlsegít a nehézségeken, valamit akarni.

 

Ezért terveztünk KUPONJAINKAT. BÁRMIKORRA!

Neked, saját részre, vagy AJÁNDÉKBA. Hogy örömet szerezhess vele egy másik nőnek és hogy sokkal könnyebb legyen egy szép sminktetováláshoz jutnia. Vagyunk úgy, hogy annak, akinek ajándékot adunk mindene megvan, reménytelen, hogy egy jó ötletünk támadjon. 

Van egy érték, egy összeg a fejünkben, hogy mennyit szánnánk neki ajándékba,  nyugi nem kell megvenned egy teljes sminktetoválás árát, ha az túl sok. Viszont egy nem megszokott, különleges ajándékkal rukkolhatsz elő. 

5.000.-, 10.000.- és 20.000.- Ft-os kuponokat is vásárolhatsz, amelyekhez egy csinos, igazán csajos perselyt ajándékozunk, amiben gyűjteni lehet a sminktetoválásra.

Ha Magadnak lesz, tekintheted befektetésnek, és gyűjthetsz arra, hogy teljesüljön a vágyad és elkészíthessük álmaid sminktetoválását.

Ajándékoznád anyukádnak/tesódnak/barátnődnek?

Hidd el, ha tudod azt, hogy sminktetoválást szeretne, ez a legnagyobb meglepetés, mert valakinek ez lesz az első lépése a sminktetoválás felé!

A kuponjainkkal felkészülhetsz neves ünnepre, szülinapra, évfordulóra, karácsonyra és a kuponokkal elindíthatod az ünnepeltet a tervezés felé, adhatsz neki egy löketet arra, hogy Magával is törődjön egy picit. Ha kupont vásárolsz kapod mellé a csinos kis perselyünket, amivel motiválhatod arra, hogy összegyűjtse a hiányzó összeget álmai sminktetoválásához.

Ha ez egy neves alkalom, másokat is meggyőzhetsz, hogy ilyen módon, kuponokkal támogassák szerettüket, így még gyorsabban teljesülhet a vágya.

Sőt, kérd ezt Magadnak ajándékba!

Mi a menete?

 • Keress bennünket e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen, vagy töltsd ki a lenti feliratkozási formot.
 • Szalonunkban megvásárolhatóak a kuponok.
 • Címleteink: 5.000,-, 10.000,-, 20.000,-
 • A teljes tetoválást is megvásárolhatod. 
 • A kuponok lehetnek ajándékkuponok, de karácsonyi kivitelben is kaphatóak, csak szólj, hogy karácsonyra lesz.
 • Minden vásárlás mellé csinos persely jár, amellyel ösztönözzük az ajándékozottat…vagy akár magunkat, hogy tovább gyűjtsön 
 • Nem vagy szegedi? Semmi gond! Szívesen postázzuk a kupont/kuponokat a persellyel együtt (a szállítás költsége 1.600,-).
 • A kuponok 1 évig felhasználhatóak a vásárlás napjától számítva.
 • Más ajánlatokkal a kupon nem összevonható.

Amit a kupon mellé kaphatsz:

 • Kuponod mellé, legyen az bármilyen összegű, AJÁNDÉKBA adjuk a Sminktetoválásra gyűjtök Perselyt (értéke 890,-)

Még ma kezdj bele a gyűjtésbe! Elérhetőségeink: E-mailt írhatsz a berenyikozmetika@gmail címre, vagy üzenhetsz Facebook oldalunkon  Szalonunk munkanapokon 8 és 16 óra között nyitva tart, címünk Szeged, Fürj u. 17. Telefonszámunk: +36309158623 Vagy egyszerűen csak iratkozz fel ITT és mi keresni fogunk. Ha mobilon töltöd ki, fordítsd el vízszintesbe és könnyebb kitölteni.

 

E-mail cím:*
Név:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*
Új tetováláshoz szeretnék ajándékkupont vásárolni, visszahívást kérek!:
KUPON sminktetováláshoz (többet is bejelölhetsz):* Kupon 5.000.- Ft értékben Kupon 10.000,- Ft értékben Kupon 20.000.- Ft értékben Több kupont szeretnék vásárolni.
Kérem a PERSELYT (postaköltség: 1.600Ft):*
Megjegyzés, óhaj-sóhaj-kívánság – pl. milyen ünnepre vásárolnád:
Elolvastam és megértettem az Arckontúr Kft. adatvédelmi nyilatkozatát:*
Hozzájárulok, hogy számomra az Arckontúr Kft. marketing üzeneteket, hírleveleket küldjön.:*