Ajaktetoválások, amivel igazán kiemelheted a nőiességedet. 

A rúzs, ami minden nőnek kötelező!

Találd meg, a hozzád legjobban illő árnyalatot, ami ragyogóvá tesz!

NUDE ajaktetoválás
NUDE ajaktetoválás
NUDE ajaktetoválás
NUDE ajaktetoválás

Zsuzsa:

Most egy kicsit dicsekednem kell.

Nem érhet nagyobb szakmai elismerés egy sminktetoválót, mint hogy felkérje rá egy pigmentet gyártó cég, hogy alkossa meg saját kollekcióját, hogy azután azt más sminktetoválók is használhassák az egész világon.

2018-ban ért az a megtiszteltetés, hogy felkértek, és közel 1 éves tesztelés után került piacra a 4 kedvenc színem. Megalkotásánál maximálisan figyelembe vettem a vendégeim kedvenc színeit és a sminktetoválók igényeit. 

Mondtam már, hogy a kedvenc területem az arcon az ajak? 

Tapasztalatom, hogy a legnagyobb, legizgalmasabb változást egy arcon egy színben, formában jól eltalált ajaktetoválás tudja meghozni.

Fiatalabb rohanó életünkbe kevésbé jut rá idő, hogy még az ajkunkat is kirúzsozzuk, – úgy is mindig gyorsan lekopik -, mondjuk. Amikor elkezdünk nőiesebbek lenni és elkezdjük magunkat egy kicsit jobban kényeztetni, akár azzal, hogy veszünk egy drága rúzst, rájövünk, hogy már nem mondhatunk le róla.

Van az az életszakasza egy nőnek, hogy hálát ad azért, hogy feltalálták az ajaktetoválást. Az idő előrehaladtával kicsit vékonyabb, színtelenebb, vagy éppen túl hideg színű lesz az ajak. Jó lenne valami frissesség, ami ott is marad a helyén, ha már a forma el is veszett egy kicsit.

Te melyik árnyalat vagy? 

Akár, mint Gombóc Artúr, mindegyik ízlik, mindegyik tetszik Neked: 

  • a rózsaszín rúzs
  • a mályvás rúzs
  • a korall színű rúzs
  • és a pirosat is használod néha

Akkor most milyen színű legyen az ajaktetoválásod? 

Ha Zsuzsinál foglalsz időpontot, megmutatja Neked és kiteszteli kendőkkel, hogy melyik szín áll Neked a legjobban és melyikkel ragyog az arcod. Ez kb. egy fél órás plusz procedúra, amit garantálok, hogy nagyon élvezni fogsz. Ez után még nem tudja megmondani a pontos színtípusodat, de azt igen, hogy az ajaktetoválásod: 

  • hideg vagy meleg árnyalattal készüljön
  • sötét vagy világos legyen-e
  • az élénk, vagy a tompább, visszafogottabb színek állnak jól Neked.

Mi az a színtanácsadás? Miben segít?

Egy komplett színtanácsadás során, ami 1,5-2 óra, pontosan meg lehet határozni, hogy a 4 évszak 12 típusa közül melyik színvilághoz tartozol. Ha megvan a színtípusod nem fog gondot okozni a ruhavásárlás, az ékszerek, szemüvegkeretek kiválasztása, de még a számodra legszebb hajszínedet is pontosan meg tudjuk vele állapítani. Ha érdekel a komplett színtanácsadás, kattints IDE >>

AJAKTETOVÁLÁS ÁRAK 

NUDE ajaktetoválás

Frissítési garanciánk változóban, amely az árlistában, fent látható. Ezt folyamatosan az elkövetkező 2 évben vezetjük be. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha 2024. 03. 12. előtt voltál nálunk ajaktetováláson vagy frissítésen, még érvényes Rád a korábbi 2 éves frissítési garancia, 40% kedvezménnyel. Ha 2024. 03.12 után készítjük el ajaktetoválásod az új frissítési garancia lesz érvényes, 40 és 20% kedvezménnyel, az időt figyelembe véve.

Színkorrekció/elrontott ajaktetoválás javítása 15.000Ft/alkalom

Régi, elszíneződött az ajaktetoválásod? Ha bármilyen gondod lenne, vagy nem vagy elégedett a régi ajaktetoválásoddal bátran jelentkezz nálunk és igyekszünk segíteni. Ehhez mindenképpen előzetes konzultáció szükséges keress bennünket a részletekkel kapcsolatban.

Vannak olyan esetek, amelyek szerencsére könnyen javíthatóak, de van olyan is, hogy csak többszöri korrekció után tudunk valamivel jobb eredményt elérni. Ez mindenképpen szakértelmet és több időt, nagyobb anyagmennyiség felhasználásával jár, és ami a legfontosabb türelemre van szükség és a kitartásodra, de nagyon sok esetben tudunk jó eredményt elérni, ezt a konzultáció alkalmával pontosítjuk. 

Ajaktetoválás ELŐTTE-UTÁNA

Mit várhatsz egy ajaktetoválástól? 

…avagy előtte/UTÁNA

a rúzs mindig elmaszatolódik                          

a rúzs túl gyorsan lekopik

folyton ellenőrizni kell

kivonták a forgalomból a kedvenc színemet

nem tudom milyen szín áll jól

nem festem a szám, mert béna vagyok

soha nem maszatolódik el

2 évig biztosan hordható

biztos lehet benne, hogy ott marad

több féle rúzst is használhatsz rá

szakember segít a jó színválasztásban

a legjobb formát hozzuk ki belőle