Csapatunk

Örülünk, hogy itt vagy!
Berényi Zsuzsa vagyok, 1997 óta dolgozom sminktetoválóként, ma már csapatommal együtt az a legfontosabb számunkra, hogy csak azt vegyék észre,  hogy Te ” fantasztikusan nézel ki”, DE senki se tudja, hogy ez a kozmetikai tetoválásodnak köszönhető.
A legfontosabbak, amit tudnod kell rólunk: 
• Sminktetoválóként segítünk a Nőknek és Neked is megszépülni és megfiatalodni, hogy végre igazán jól érezd magad a bőrödben
• Hiszünk abban, hogy munkánk eredménye lehet ÉLETHŰ sminktetoválás.
• Nálunk nincs két egyforma tetoválás, mert mindig a Te egyéniségéhez igazítjuk a tervet, az alkotást.
• Hiszünk abban, hogy a sminktetoválás minden NŐ számára egy önbizalom növelő módszer.
• Követjük, alkalmazzuk a legújabb trendeket, de csak is olyan mértékben, ami illik viselője személyiségéhez.
• Többféle sminktetováló géppel, és engedélyezett, biztonságos pigmentekkel készítjük a tetoválásokat.
• Tudjuk, hogy egy exkluzív, kényelmes környezet is biztosíthatja csak a Te és vendégeink nyugalmát, megszépülését.
Várunk szeretettel szalonunkban, és ne feledd, mindig lehet még egy plusz kérdésed! Mi szívesen válaszolunk.

… és most bővebben, ismerj meg!

Berényi Zsuzsa, sminktetováló, a szalon alapítója

Számomra a sminktetoválás az arc művészi megalkotása, “láthatatlan” szépítése. 

Már a 80′-as években felfedeztem, hogy létezik…

Kislány koromban, a német Burda magazinban láttam és olvastam először a sminktetoválásról, és megfogadtam, ha nagy leszek, nekem is lesz ilyen. Akkor még nem gondoltam, hogy én magam is sminktetováló leszek…

Amikor először találkoztam élőben a sminktetoválással…

1996-ban, egy tengerparti nyaraláson láttam először „élőben” sminktetoválást. Furcsállottam, hogy a társaság egyik nő tagjának nem ázik le a sminkje, de nem mertem megkérdezni, milyen sminket használ… azután kiderült, hogy ami nem ázik le, az bizony sminktetoválás… és ez nagyon-nagyon tetszett!  A lány barátnője, a kozmetikus, aki a sminktetoválásokat készítette, szintén ott nyaralt. A találkozásunkból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam Szigeti Ági sminktetoválótól.

Az indulás nem volt zökkenőmentes…

Munkámhoz nagy segítség, hogy grafikusként végeztem, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát…

…de bevallom, az indulás nem volt zökkenőmentes, hiszen ekkor még szinte csak  fekete szemöldököt és „csokis szájkontúrokat” készítettek a kozmetikusok, így nehéz volt betörni a szálazott szemöldökkel és a teljes ajaksatírozással – nem volt könnyű elhitetni, hogy egy sminktetoválás lehet szép és természetes hatású is!

Folyamatosan tanulok

Szenvedélyesen szeretem a munkám, örökké hajt a tudásvágy, és hogy több, jobb lehessek. Ezért rendszeresen képzem magam hazai és nemzetközi sminktetováló tréningeken. E mellet sok olyat is tanulok, ami nem kapcsolódik szorosan a munkámhoz, de még is segíti az, ilyen pl. a színtanácsadás. 

Hivatás és oktatás

2014 év vége óta az amerikai Li Pigments magyarországi forgalmazója lettem, amely egy újabb fejlődési mérföldkő szakmai fejlődésemben. A hazai sminktetoválókat segítem abban, hogy a legszebb kozmetikai tetoválásokat készíthessék. Évek óta szervezünk konferenciákat, mesterképzéseket, workshopokat a magyar sminktetoválók számára. 

Hobbi

  • Akvarell festés – a hobbi, ami kikapcsol és feltölt

  • Vitorlázás – az új szenvedély, amit nem olyan régen fedeztem fel

  • Balaton – ahol néhány éve próbálok minél több időt tölteni

  • Kertészkedés – ami minden nap tevékenységre sarkall

  • Bútorfestés, felújítás – mondtam már, hogy lakberendező is vagyok?

Nyughatatlan természet vagyok, akit sok mindent érdekel. 2013 óta nincs TV előfizetésem, mert a nézése nem ad hozzá az életemhez, egy perc sem hiányzik belőle. Szeretek mindent én magam megcsinálni, mint pl. ezt a weboldalt, ehhez pedig jó tanulni, és így színes nekem a világ. Folyamatosan kellenek az új célok.

Csőköly Virág sminktetováló

Mindig is érdekelt a szépségipar, hogy hogyan szépíthetjük meg magunkat és másokat. Ezért középiskolában már a szépészeti ágazatot választottam és tanultam 5 évig kozmetikusnak. Már a tanulmányaim elején tudtam, hogy a sminktetoválással szeretnék foglalkozni. Tavaly elvégeztem egy alapképzést, most pedig szerencsémre Zsuzsi a sminktetoválás minden csínjára-bínjára megtanít. Fontosnak tartom, hogy a nők elégedettnek lássák magukat. Jó érzéssel tölt el ha a munkám által ez megvalósulhat és a vendégeim örömmel néznek mindennap tükörbe.

Koncz Vivien sminktetováló

Gyerekkorom óta vonzott a szépségipar, ezért is választottam a kozmetikus szakmát. A képzés elvégzése után lehetőségem nyílt Zsuzsitól elsajátítani a sminktetoválás összes fortélyát, és általa több hazai illetve külföldi sminktetováló mesterképzésén is részt vettem. Ez egy olyan szakma, amiben mindig van mit tanulni és fejlődni.

Tetoválásaimat nagy odafigyeléssel, precizitással, személyre szabva készítem el, hogy örömet szerezhessek Vendégeimnek. Minden nap feltölt, hogy alkothatok, és azzal foglalkozhatok, amit szeretek, emiatt nagyon szerencsésnek tartom magam.

Rácz Viola
Rácz Violarecepciós
2014 őszén csatlakoztam Zsuzsihoz az akkor kétszemélyes Berényi szalonba. Asszisztensként kezdtem Zsuzsi mellet, a vendégekkel való kapcsolattartáson kívül a marketingben segítettem a munkáját.
Hamarosan bővült a profilunk, hiszen Zsuzsi a tetoválás mellett oktatni is kezdett, így a több feladathoz több emberre is szükségünk lett. Manapság öten dolgozunk napi szinten a szalonban és feladataim egyike a szalon irányítása, igaz már csak a háttérben, az irodában. A marketing mellett felügyelem a szalonmunkát recepciós kolléganőmmel napi szinten beszéljük át az aktuális feladatokat.
Azért mindig megdobban a szívem, ha vendéggel találkozom, hiszen a recepción kezdtem itt és nagyon szerettem munkámnak ezt a részét. Zsuzsi számomra egy inspirációbomba, általa nekem is szenvedélyemmé vált a sminktetoválás.
Habár én nem készítem, csak viselem a sminktetoválásokat, mégis tudok róluk mindent, amit csak lehet, beszippantott ez a világ. Saját bőrömön látom, érzem előnyeit, így bátran ösztönzök mindenkit arra, hogy a tartós szépséget válassza alapsminkjének a mindennapokra.
Kozma-Nagypál Petra
Kozma-Nagypál Petrarecepciós, marketing asszisztens
2019. májusban csatlakoztam a Berényi szalon csapatához, és azóta rettentő vidám hangulatú kolléganők társaságában töltöm napjaimat.
Én vagyok a recepción, velem egyeztetsz időpontot, velem találkozol elsőként a szalonban és én vagyok az, aki válaszol leveleidre, ezek mellett pedig a marketingben segítem Zsuzsi munkáját.
Mivel hajt a tudásvágy, ezért folyamatosan edzem magam, ami az online marketinget illeti, hogy ebben is minél többet tudjak kivitelezni és ötleteimmel előresegíteni a szalont. Legjobb az egészben, ahogy látom a vendégeinket kikelni úgy a kezelőszékből, hogy fülig ér a szájuk, magabiztosság és önbizalmat sugárzik külsejükből és ezt mind a sminktetoválásnak köszönhetik, rögtön az első másodperctől kezdve. Nekem ez minden pénzt megér! Igaz, nem én készítem a szebbnél szebb sminktetoválásokat, viszont örömmel viselem azt, ezáltal vendégeinknek személyes tapasztalatból tudok segíteni bármiben.
Fordulj hozzám bizalommal, ha időpontot szeretnél, vagy bármi kérdésed lenne!

Válj magabiztos Nővé velünk

Várunk szeretettel!

Lépj velünk kapcsolatba