Észre vetted, hogy a sminktetoválók közel 80%-a nem is készít szálazott szemöldöktetoválást?

Mi imádjuk és nálunk ez az alap technika. Szalonunkban erre is többféle szálrendezést és változatot találsz, az egyéniségedhez és adottságaidhoz  igazítva.

Számodra a természetesség a legfontosabb?

Vagy inkább a karakteresebb sminkeket szereted, ezért kell, hogy a szemöldököd is erősebb legyen? 

Bárhogy legyen szálakat tudunk bele komponálni. 

Tudjuk, hogy már számtalan oldalt végig néztél…

És talán egyre bizonytalanabb vagy, hogy mit is szeretnél. Megértjük, de van egy jó hírem, nem EGYEDÜL kell eldöntened, hogy mi a jó Neked, azért vagyunk itt mi, hogy a szakmai tudásunkkal segítsünk. Mielőtt készítjük a szemöldököd egy csomó szempontot figyelembe veszünk, nekünk erre már rutinosan rá van állva a szemünk: 

 • milyen az arcformád
 • milyen a szemöldökformád
 • mennyi szőrszál van
 • sminkeled-e Magad
 • milyen a szőrszálak, a hajad, a bőröd színe…
 • sorolhatnám még, de olyat is látunk, amit Te nem biztos

EGYETLEN DOLOG BIZTOS, az, hogy ha szálazott a szemöldök, vagy szálakat komponálunk a tetovált szemöldökbe annál természetesebb lesz. Tudjuk, a kivétel mindig erősíti a szabályt, mert van olyan akinek pont ez nem természetesen.  

Szemöldöktetoválás TÖRTÉNELEM

Zsuzsi:

Ma már tudom, hogy miért volt olyan sikeres a sminktetováló karrierem az elejétől fogva, mert szerencsés voltam. IGEN, szerencsés voltam, mert egy olyan oktatóhoz mentem el 1997-ben tanulni, aki már akkor szálazott szemöldöktetoválást tanított, jóval megelőzve a korát. Akkor húszon évvel ezelőtt ez különleges volt, ez MÁS VOLT, mint amit a nők megszoktak, ha szemöldökükről volt szó. 

HAHAHA

Mai szemmel és tudással leginkább „kerítéslécekre” hasonlítottak azok a szemöldökök, vastagok és párhuzamosak voltak a szálak, de MÁS VOLT, mint a fekete, cérnavékony, kerek izé a szem felett, amit mindenki kiszúrt. Hosszú évekig nem billentett ki semmi ebből a rendezettségből, de egyre hiányzott, hogy újra valami MÁS LEGYEN, tudtam, hogy lehetne ezt szebben is csinálni. 2012-ben egyedüli magyarként részt vettem egy berlini sminktetováló konferencián, ahol szó szerint mindenki ott volt, aki akkor számított a sminktetoválás világában. Kinyílt a világ és mérhetetlen választékkal találtam szemben magam. Bármit tanulhattam, és akkor elkezdődött… tanultam, utaztam és tanultam, utaztam és tanultam…  

2012-tól már csak művészt kellett választani, akinek a technikáját szívesen elsajátítottam. Szembesültem vele, hogy a gépeim, a pigmentjeim nem alkalmasak arra, hogy megvalósítsam azt, ami ott lebegett a szemem előtt. ÚJ szálrendezések, ÚJ gépek, ÚJ pigmentek, megint ÚJ szálrendezések,  ÚJ gépek,  ÚJ pigmentek és még több utazás és konferencia. 

És ismét lassan MÁS LETT, sikerült magamhoz képest megint megújulni és tudtam mást adni a vendégeknek. Ma már 2023-ban ott tartunk, hogy annyi-de annyi választási lehetőség van, hogy csak győzzem csinálni, tanulni. Ma már tényleg nincs két egyforma szemöldök és még mindig lehet fejlődni, és ezért nem tudom megunni ezt a szakmát.

Hogy mi jön még? … ÚJ szálrendezések, ÚJ gépek, ÚJ pigmentek, megint ÚJ szálrendezések,  ÚJ gépek,  ÚJ pigmentek és még több utazás és konferencia, online képzés…

Szálazott szemöldöktetoválás variációk

Gyakori kérdés…

„Nekem már van régi satíros szemöldöktetoválásom, de most szálasat szeretnék. Lehet? 

Minden eset más, ha már van régi tetoválásod, a legjobb, ha egy konzultáció keretében megbeszéljük, azt, hogy lehet-e:

 • függ a régi tetoválásod színétől, 
 • függ attól mennyire egyenletes a pigment a bőrödben
 • mennyire sok pigment van még a bőrödben
 • hányszor volt már előtte tetoválva
 • milyen színt szeretnél most végeredménynek

Mivel sokféle szálazási technikával, hybrid technikával is készítünk szálazott szemöldököt, lehet, hogy valamelyik megoldás nyújt a számodra. Ha tudunk segítünk és megvalósítjuk az álmod, de azt is őszintén elmondjuk, ha ebben nem tudunk segíteni.

Hívj bátran +36309158623 vagy jelentkezz be online itt>>