Mit tartalmaznak az áraink a „sminktetováláson” kívül?

Vendégeink visszajelzéseit is figyelembe véve, amit kapsz tőlünk a sminktetoválásodhoz:

  1. Már a kezelésed előtt minden apró részletről tájékoztatunk, sőt videókon keresztül is megnézheted mi fog Veled történni, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érezd Magad nálunk.
  2. Kellő időt szánunk Rád és mindent alaposan átbeszélünk, válaszolunk minden kérdésedre, nem kell azon izgulnod, hogy feltartasz.
  3. A sminktetoválásodat a Te, egyedi adottságaidhoz igazítjuk, amikor technikát, színt, stílust választunk.
  4. Ha frissítésre érkezel bármelyikünkhöz elővesszük az előző anyagaid, átnézzük és felkészülünk az érkezésedre.
  5. Frissítésnél számíthatsz rá, hogy valami újdonságot ajánlunk, így ha szeretnéd változtatást is kérhetsz.
  6. A sminktetoválás alatt maximálisan törekszünk arra, hogy komfortosan érezd magad és a legkisebb fájdalmat szenved el.
  7. A kezelés után sem engedjük el a kezed, részletes tájékoztatást kapsz szóban, nyomtatott formában, emailben és videóban, pontosan tudod mi vár Rád a sminktetoválást követő napokban/hetekben.
  8. A korrekció során, a tetoválásod után 3 hónapon belül, díjmentesen változtathatsz az elkészült tetoválásodon (szín és korlátozottan forma).
  9. Örökös frissítési garanciád lesz az árainkra, ami azt jelenti, hogy nálunk nem kell többet teljes árat fizetned a sminktetoválásod frissítésért, erről itt találod a részleteket. 
  10. És ami megfizethetetlen az az idő, amit a sminktetoválással együtt kapsz. Ha csak 10 percet szánsz minden reggel a szemöldököd rajzolásával az 1 évben 3650 perc, 60 óra azaz 2,5 nap és még hol van egy precízen kivitelezett szemkontúr vagy ajak rúzsozás? Ez még a rutinos sminkelőknek is 20-30 perc/alkalom.

Frissítési garanciánk változóban, amely az árlistában, fent látható. Ezt folyamatosan az elkövetkező 2 évben vezetjük be. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha 2024. 03. 12. előtt voltál nálunk sminktetováláson vagy frissítésen, még érvényes Rád a korábbi szemhéj- és ajak 2 éves frissítési garancia, 40% kedvezménnyel. Ha 2024. 03.12 után készítjük el sminktetoválásod az új frissítési garancia lesz érvényes, 40 és 20% kedvezménnyel, az időt figyelembe véve.

Szalonunkban kizárólag készpénzt fogadunk el, és lehetőséged van 

OTP SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETNI.

FONTOS! Ha Te már tudod, hogy szeretnél sminktetoválást, akkor természetesen nem kell külön időpontban eljönnöd a megbeszélésre, a konzultáción történő előrajzolás ugyanis a sminktetoválás első lépése, csak azután következik maga a tetoválás.

KINEK AJÁNLJUK a konzultációt?

Elsősorban azoknak, akik még nem biztosak abban, hogy a sminktetoválás lehet a megoldás a problémájukra, vagy elrontott sminktetoválása van. A konzultációra előzetes időpont egyeztetés szükséges, várjuk hívásod.

ALLERGIA TESZT: kívánságodra allergia tesztet végzünk, mely után min. 8-10 napot kell várni a kialakuló reakcióra. Az allergiás reakció igen ritka, de kialakulása esetén a sminktetováló felelősséggel nem tartozik. Allergia előfordulásakor a vendéget megfelelő szakorvoshoz irányítjuk. Allergia nem csak a pigmentre lehetséges, hanem az utóápoló szerekre, érzéstelenítőre is. 

A konzultáció és az allergia teszt elvégzése is max. 30 percet vesz igénybe és 10.000/alkalom

Manapság már nagyon sok mindenki visel sminktetoválást, amit lehet, hogy már többször is frissítettek az évek folyamán. Néha előfordul nem kívánt színmódosulás/átalakulás a pigmentek halványodása során. Ez sok mindentől függ:
• sminktetováló pigment minősége
• a bőr árnyalata
• UV fény hatása
Vannak olyan színmódosulások, amelyek könnyen javíthatóak, de szakértelmet, plusz időt és plusz anyagköltséget jelentenek. Ha nem szükséges formai átalakítás, akkor ez bizonyos esetekben könnyebben megoldható. Sminktetoválások színkorrigálása / elrontott tetoválások javítása 15.000Ft/alkalom A szalonunkban készült sminktetoválások után ez a színkorrekció díjmentes.

Az elrontott sminktetoválások javításának megoldásához minden esetben valamilyen konzultáció szükséges ahol pontos felvilágosítást adunk arról, hogy milyen kezelések szükségesek a kívánt eredmény eléréséhez, ha mi nem tudunk segíteni megfelelő szakemberhez irányítunk. 

Mi az, amit figyelembe kell venned mielőtt időpontot kérsz?

* Online időpont foglalásnál, ha több sminktetoválást szeretnél, jelölhetsz többet is, csak jelezd megjegyzésben, hogy egy napon vagy külön alkalommal szeretnél jönni.

* A korrekció ami tetoválás után egy plusz alkalom, CSAK  3 HÓNAPON belül díjmentes. Ezért, mielőtt időpontot egyeztetsz gondold végig, mert ha külföldi munka, betegség, terhesség, szoptatás vagy egyéb okok miatt nem áll módodban határidőn belül igénybe venni a korrekciót, később térítés ellenében tudjuk majd csak elkészíteni (6 hónapon belül kedvezményes áron).

Időpont kérés:

Telefonon: hétfő-péntek: 8:00-16:00 +36309158623

Online: 24 órában a lentebbi formon

Mennyivel előtte kell időpontot kérni?

Zsuzsihoz jelenleg, 8-10 héttel korábban érdemes jelentkezned, hogy tudjunk Neked helyet biztosítani a számodra legideálisabb időpontban. Korrekcióra vagy frissítésre vonatkozó kedvezményeinket is CSAK határidőn belül, a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. Megértésed köszönjük!

Mindenképpen adj meg több lehetőséget is arrahogy mikor tudnál eljönni hozzánk,  amikor az „Időpontok” mezőt töltöd ki! Ne csak napot, napszakot is nyugodtan jelölj meg (pl. írd meg, hogy leghamarabb hányra tudnál ideérni).

Mi történik, miután elküldöd az időpont kérésedet?

1-2 munkanapon belül válaszolunk, ezért kérünk figyeld az email-jeid, a promóciós mappádat is ellenőrizd, és mihamarabb jelezz vissza!  Ha megadtál telefonszámot Viola fog keresni és egyezteti Veled az időpontot. Ha nem válaszolsz 48 órán belül, a többi jelentkezőre való tekintettel nem áll módunkban fenntartani a kért időpontot.

Ha sajnos úgy alakul, hogy módosítanod kell az időpontod, megértéssel kezeljük, csak kérünk, hogy legalább 48 órával a sminktetoválásod napja előtt tedd meg.

Milyek az időpont lemondási feltételek?

Amennyiben a sminktetoválás napján nem tudsz megjelenni, úgy az időpontot lemondani telefonon, e-mailben vagy üzenetben van lehetőséged. Az időpontfoglalás minimum 48 órával az időpont előtt kötelezettség nélkül lemondhatod.

Amennyiben a foglalt időpontod 48 órán belül kerül lemondásra úgy az előzetesen befizetett időpont foglalási díj nem kerül visszatérítésre. (területenként 20.000 Ft). 

Ha sajnos úgy alakul, hogy módosítanod kell az időpontod, megértéssel kezeljük, csak kérünk, hogy legalább 48 órával a sminktetoválásod napja előtt tedd meg. Amennyiben kétszer már módosítottál, a harmadik időpntot úgy tudod lefoglalni, ha a sminktetoválás teljes összegét befizeted előre. Megértésed köszönjük.

Itt tudsz azonnal jelentkezni SMINKTETOVÁLÁSRA. 

(Ha mobiltelefonról nézed, fordítsd vízszintesen úgy könnyebb kitölteni.)

E-mail :*
Név:*
Becenév:*
Telefonszám:*
Válassz területet!:* Ajaktetoválás
Szemöldöktetoválás
Szemhéjtetoválás
Több területet szeretnék egyszerre
VIP (mindent akarok!)
Az adott területen van-e már sminktetoválásod? :*
Nálunk készült-e a tetoválásod? :*
Időpontok (írd be mikor szeretnél jönni):*
Megjegyzés, kérdés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:* Igen
Nem
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:* Igen
Nem