Ugye tudod, hogy a sminktetoválás egy hosszútávú befektetés, amit időnként frissíteni kell?

Nálunk találod leghosszabb és legkedvezőbb frissítési garanciát!

 

***3 hónapon belül egyszeri alkalommal ingyenes korrekció jár a sminktetoválásodhoz***

sminktetovalas_garancia_220_g

Miért érdemes igénybe venni?

– mert INGYENESen újra tetoválom a sminked. – mert szerintem a korrekcióval együtt tudok Neked tökéletes munkát végezni, és nekem mindig ez a célom – mert változtathatsz a színén: ekkorra már megszokhattad, és esetleg azt szeretnéd, hogy jobban látszódjon – mert pótlom a pigmenteket azon a területen, ahol a gyógyulás során esetleg “kiesett” a szín, így egységesebb lesz a tetoválásod – mert lehet, hogy némi korrigálásra szorul a forma… semmi gond, az is megoldható a korrekcióval! Amit mérlegelned kell: Jelenleg  hosszú, akár több hetes az előjegyzésünk, tehát, kérünk, hogy időpontkérésnél vedd figyelembe, hogy az ingyenes korrekciót CSAK határidőn belül, a szabad helyek függvényében biztosítjuk, később térítés ellenében tudjuk elkészíteni. Megértésed köszönjük.

Muszáj eljönnöd?

Szó sincs róla, a korrekció nem kötelező. Ez egy 3 hónapig díjtalanul igénybe vehető szolgáltatás, de ha Te úgy érzed, enélkül is tökéletes a kozmetikai tetoválásod, akkor figyelmedbe ajánlom a lenti lehetőséget.

***Egyedülállóan nálunk, 24 hónapon belül, egyszeri alkalommal, az általam készített  sminktetoválásodat nagy kedvezménnyel frissítem (nem csak egyszer élhetsz a lehetőséggel)***

Azaz, kétévente eljöhetsz egyszeri alkalommal a sminktetoválásod frissítésére kedvezménnyel, és garantáltan elégedett leszel!

Miért is ajánlott a sminktetoválás frissítése?

– mert pótlom az időközben “kiesett” festéket, felfrissítem a színt – mert helyrehozom az esetleges szín-elváltozásokat, visszaállítom az eredeti színt – ha változott az arcod formája, korrigálásra szorulhat a sminktetoválás formája is

Miért jó Neked mindez?

– fele annyi “kín” (csak 1 alkalmat igényel, mivel a frissítéshez már nem feltétlen szükséges a korrekció)

– Jóval kevesesebbért, jelentős árkedvezménnyel lehet újra gyönyörű szemöldöktetoválásod

– sminktetoválásoddal együtt az arcod is felfrissül

– másokkal ellentétben a kedvezményes frissítés nálam nem csak egyszer vehető igénybe: minden egyes frissítés után újra számlálódik a 24 hónap, és ismét él a lehetőséged a kedvezményes tetoválásra!

FONTOS! Kérlek az alábbiakat vedd figyelembe, mielőtt időpontot kérsz hozzánk!

A korrekció 3 hónapon belül ingyenes, a frissítésre vonatkozó kedvezmény CSAK 24 HÓNAPON belül, a szabad időpontok függvényében vehető igénybe kedvezményesen.  Ezért ha külföldi munka, terhesség, szoptatás, betegség vagy egyéb okok miatt nem áll módodban határidőn belül igénybe venni a frissítést, később teljes áron tudjuk elkészíteni. Megértésed köszönjük. Kérlek, figyelmesen nézd át, hogy az egyes időintervallumokban milyen ár vonatkozik Rád.

És ne feledd! A 24 hónapos garanciánk a tetoválás árára és nem pedig a tartósságára vonatkozik. Azaz, ha úgy látod, hogy hamarabb szeretnél jönni frissítésre, nem kell megvárnod a 24 hónapot. Ha bizonytalan vagy és egyedül nem tudod eldönteni, gyere el, szívesen ránézek a sminktetoválásodra és megbeszéljük, hogy szükséges-e már a frissítés! Itt pedig azt is elolvashatod, hogy meddig marad tartós a sminktetoválásod frissítés nélkül>>

***További garanciáink sminktetoválásodhoz***

“Természetesség-garancia”

– mi sem szeretnénk, ha a sminktetoválásod lenne az első, ami az embereknek feltűnik az arcodon. Ismerőseid csak annyit fognak észrevenni, hogy egy pozitív változás történt, de a többségnek fogalma sem lesz arról, hogy konkrétan mi is az…

“Plusz fél óra szabadidő-garancia”

–  a jövőben reggelente nem kell fél órát a tükör előtt töltened, mert már ébredéskor tökéletes alapsminked lesz… tehát nyersz napi minimum fél órát, amit bármi mással, akár egy jóleső semmittevéssel is eltölthetsz!

“Nyugalom- és jó közérzet-garancia”

–  többé nem fogsz amiatt idegeskedni, hogy már megint letörölted a szemöldökceruzát, lenyaltad a rúzsod, vagy elkenődött a szemkontúrod… és ami még ennél is fontosabb: a nap 24 órájában jó érzés lesz tükörbe nézni!

“Gondtalan strandolás-garancia”

– ha uszodába, szaunába, strandra mész, egy percig sem kell azon gondolkodnod, hogy talán maszatos lett a szemed, “eltűnt” a szemöldököd, esetleg a víz teljesen színtelenné varázsolta a szád… az egyetlen gondod már csak az lesz, hogy “már megint túl melegem van, talán újból meg kellene mártóznom…”

 

 

“Rendelkezésre állás-Garancia”

– ha bármikor bármilyen problémád van, esetleg kérdésed a tetoválásoddal kapcsolatban, nem kell mást tenned, csak telefonálni. Ha hosszabb idő (1-1.5 év) elteltével úgy érzed, hogy a tetoválásod színe már nagyon elhalványult, szívesen megnézem, és megbeszéljük, érdemes lenne-e már frissíteni. Természetesen az “ellenőrzés” nem kötelező, ha pedig úgy döntesz, hogy eljössz egy konzultációra, semmit sem kell érte fizetned.

… megéri?