Jó ha tudod, hogy a sminktetoválás egy hosszú távú befektetés, amit időnként frissíteni kell.

Nálunk találod leghosszabb és legkedvezőbb frissítési garanciát!

INGYENES KORREKCIÓ

***3 hónapon belül egyszeri alkalommal ingyenes korrekció jár a sminktetoválásodhoz***

  • Miért érdemes igénybe venni?

– mert INGYENESen újra tetoválom a sminked.

– mert szerintem a korrekcióval együtt tudok Neked tökéletes munkát végezni, és nekem mindig ez a célom

– mert változtathatsz a színén: ekkorra már megszokhattad, és esetleg azt szeretnéd, hogy jobban látszódjon

– mert pótlom a pigmenteket azon a területen, ahol a gyógyulás során esetleg „kiesett” a szín, így egységesebb lesz a tetoválásod

– mert lehet, hogy némi korrigálásra szorul a forma… semmi gond, az is megoldható a korrekcióval!

Amit mérlegelned kell:

Lehet  hosszú, akár több hetes az előjegyzésünk, tehát, kérünk, hogy időpontkérésnél vedd figyelembe, hogy az ingyenes korrekciót CSAK határidőn belül, a szabad helyek függvényében biztosítjuk, később térítés ellenében tudjuk elkészíteni. Megértésed köszönjük.

  • Muszáj eljönnöd?

Szó sincs róla, a korrekció nem kötelező. Ez egy 3 hónapig díjtalanul igénybe vehető szolgáltatás, de ha Te úgy érzed, e nélkül is tökéletes a kozmetikai tetoválásod, akkor figyelmedbe ajánlom a lenti lehetőséget.

FRISSÍTÉSI GARANCIA

***Egyedülállóan nálunk, 18 és 24 hónapon belül, egyszeri alkalommal, a szalonban készített  sminktetoválásodat nagy kedvezménnyel frissítjük (nem csak egyszer élhetsz a lehetőséggel)***

Azaz, kétévente eljöhetsz egyszeri alkalommal a sminktetoválásod frissítésére kedvezménnyel, és garantáltan elégedett leszel!

  • Miért is ajánlott a sminktetoválás frissítése?

– mert pótlom az időközben „kiesett” festéket, felfrissítem a színt – mert helyrehozom az esetleges szín-elváltozásokat, visszaállítom az eredeti színt – ha változott az arcod formája, korrigálásra szorulhat a sminktetoválás formája is

  • Miért jó Neked mindez?

fele annyi kellemetlenség (csak 1 alkalmat igényel, mivel a frissítéshez már nem feltétlen szükséges a korrekció)

– jóval kevesesebbért, jelentős árkedvezménnyel lehet újra gyönyörű a kozmetikai tetoválásod

– sminktetoválásoddal együtt az arcod is felfrissül

– másokkal ellentétben a kedvezményes frissítés nálam nem csak egyszer vehető igénybe: minden egyes frissítés után újra számlálódik a 18-24 hónap, és ismét él a lehetőséged a kedvezményes tetoválásra!

  • FONTOS! Kérlek az alábbiakat vedd figyelembe, mielőtt időpontot kérsz hozzánk!

A korrekció 3 hónapon belül ingyenes, a frissítésre vonatkozó kedvezmény CSAK 18-24 HÓNAPON belül, a szabad időpontok függvényében vehető igénybe kedvezményesen.  Ezért ha külföldi munka, terhesség, szoptatás, betegség vagy egyéb okok miatt nem áll módodban határidőn belül igénybe venni a frissítést, később teljes áron tudjuk elkészíteni. Megértésed köszönjük. Kérlek, figyelmesen nézd át, hogy az egyes időintervallumokban milyen ár vonatkozik Rád.

És ne feledd! A 18-24 hónapos garanciánk a tetoválás árára és nem pedig a tartósságára vonatkozik. Azaz, ha úgy látod, hogy hamarabb szeretnél jönni frissítésre, nem kell megvárnod a 24 hónapot. Ha bizonytalan vagy és egyedül nem tudod eldönteni, gyere el, szívesen ránézek a sminktetoválásodra és megbeszéljük, hogy szükséges-e már a frissítés!