Mint a sminktetoválásban, itt is a természetes hatásra törekszünk.

A pillaszálak súlytalanok,elasztikusak és formatartóak.

Vendégeink beszámolói szerint sokkal könnyebb a viselésük, nem is lehet érezni őket.

NUDE ajaktetoválás
NUDE ajaktetoválás
NUDE ajaktetoválás

Mi nem „tucat” pillasorokat gyártunk.

A pillák felhelyezése előtt megalkotjuk a Neked megfelelő, egyedi, stílusodhoz és szemformádhoz leginkább megfelelő designt.

A természetes hatásra törekszünk, többféle ívből, hosszúságból és vastagságból választhatsz. Kipróbálhatsz többféle formát is, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbet.

A felhelyezés menete:

Az applikáció teljes hossza két óra, hiszen a pontos és szép munkához idő kell.

  • Időpontod egyeztetésnél kapni fogsz egy email-t amiben minden hasznos információ benne lesz, hogyan kell felkészülnöd.
  • Felhelyezés előtt egy rövid konzultáció történik, mely során megbeszéljük milyen ívű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel.
  • A kezelést egy több lépésből álló, alapos tisztítással kezdjük. (szemkörnyék és szempillák tisztítása, bórvizes öblítés, zsírtalanítás)
  • Majd letapasztjuk az alsó szempillasort, hipoallergén vitaminos szemkörnyékápoló tapasszal.
  • A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempillákhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést.
  • Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így a műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A szálak mennyisége függ a technikától, illetve hogy a vendégnek milyen sűrűségű a saját szempillasora.
  • A felhelyezés egyben relaxáció is, mivel a szemek csukott, nyugalmi állapotban maradnak.
  • A  pillák súlytalanok, egyáltalán nem érezhető a viselésük, víz-izzadság és könnyállóak.
  • A folyamat végeztével elmondjuk, majd rögtön megkapod email-ben az utóápolást. 

Műszempilla árak 

Vivi szempilla stylistunk 5 éve könnyíti meg a Nők életét abban, hogy ne kelljen állandóan szempilla spirálozni és figyelgetni, mikor kenődik el, ezzel is pluszt adva a Nőknek, hogy időt és energiát spóroljanak.

Első szempilla szett: 16.900 Ft (kb 2 óra)

Első alkalom után a 2 hetes töltés INGYENES! 

2. heti töltés: 7.000 Ft (kb 1 óra)

3. heti töltés: 8.000 Ft (kb 1-1,5 óra)

Műszempillák tisztítása
A műszempilla akkor lesz tartós és hosszútávú ha rendesen tisztítva van.
Nagyon fontos, hogy a szempillát meg kell tisztítani mindennap.
Komoly szempilla hullás és gyulladás alakulhat ki , amennyiben nem fordítunk időt a szempilla tisztításra. Először a műszempilla hullik le a folyamatos zsíros hatástól, aztán begyullad a szemhéj, illetve csipásodás váladékozás következik, aztán a megült kórokozók, ilyen esetben a szempilla atkák elkezdenek élősködni a pilla töveken, petét raknak, ezzel a saját pillád nem nő, elhal, kihullik tövestől.
Ezen felül árpa és egyéb szemgyulladás lehet.
Fontos, hogy a szempillát a felhelyezés után 24 órárig NEM érheti víz, utána pedig mosnod és tisztítanod kell. 
Minden kezelés előtt a szempilla stylist-unk elmondja, hogy miért is fontos a szempillák tisztítása. 
Ennek tanácsára érdemes beszerezni az XTREME LASHES szempillatisztítót, melynek használatával könnyedén tisztán tarthatod a szempillád.

Ajánlott termék műszempillához

Xtreme Lashes Eye Makeup Remover& Facial cleanser

A finoman felfrissítő hab kíméletesen távolít el minden szennyeződést, akár a makacs vízálló sminket is, anélkül, hogy kiszárítaná az arcbőrt. A közvetlenül érzékeny területek, mint a szemkörnyék és az ajkak vékony szövetei tisztítására fejlesztett formula nem okoz irritációt, puhává varázsolja a bőrt.

Több mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Kókuszvíz, csipkebogyó, kamilla kivonatokat és aloe vera juice-t tartalmaz, utóbbi közismert ápoló, nyugtató és hidratáló hatásáról. Ultra-gyengéd, különösen hatásos száraz, érett vagy stressz hatásoknak kitett bőr esetén. Nem tartalmaz ásványi olajat, mesterséges szín- vagy illatanyagot. Szulfátmentes, így nem irritálja a bőrt és nem zavarja a természetes működését.

Szempilla-hosszabbítás mellett is használható, összetevői nem károsítják a ragasztót.

Szalonunkban beszerezhető, ára:  8.175,-

Károsítja-e a szempillahosszabítás a természetes szempillát?

NEM. A műszempillákat egyenként erősítjük fel a saját szempillára  különleges applikációs rendszerrel. A műszempillák a szempillahosszabbítás legvékonyabb 1D szempillái, amelyek – amellett, hogy természetes hatást nyújtanak – a természetes pillákat sem károsítják, hiszen súlyuk észrevehetetlen, flexibilitásuk pedig nagy. A helytelenül felhelyezett 1D szempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót, az károsíthatja a saját szempillákat. Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla-stylist végezze a felhelyezést. Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempillahosszabbítás.

Jelentkezz be Vivihez!

E-mail cím:*
Név:*
Becenév:*
Telefonszám:*
Válassz az alábbiak közül Vivihez:*
Megjegyzés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:*