IMG_2987R

Nem borotválom le!

1. lépés: nem borotválom le, és nem szedem ki az összes szemöldökszálad! Formára igazítom, és legfeljebb a hosszából vágok, ha szükséges.

2. lépés: következik az előrajzolás. Együtt alakítjuk ki a legideálisabb formát, körbenézzük jobbról-balról, közelről, állva… Csak ezután választjuk ki a megfelelő színárnyalatot. A látványterv készítésére és a megbeszélésre annyi időt szánunk, amennyi csak szükséges…

Milyen legyen a  szemöldöktetoválás színe? Klikk a blogra >>

Szemoldoktetovalas_elorajzolasPrecízen, Veled együtt megtervezzük a formát

3. lépés: ha minden rendben, és elégedett vagy az előrajzolt formával, hozzálátok, és az előre berajzolt terv alapján, a kiválasztott technikával kitetoválom a szemöldököd.

Fáj-e? A szemöldök tetoválása 10-ből 9 ember számára inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Természetesen folyamatos, helyi érzéstelenítés van a kezelés alatt.

Szalazott_szemoldoktetovalasA tetoválás alatt bármikor megnézheted a készülő munkát

4. lépés: amikor elkészültünk, nem csak szóban mondom el a legfontosabb tudnivalókat, de részletes, írásos tájékoztatást is kapsz arról, hogyan és mivel ápold a sminktetoválásod, mire ügyelj a gyógyulási folyamat alatt, ami általában 7-10 nap.

Milyen lesz a szemöldök közvetlenül tetoválás után?

A kezdeti pirosság 1 órán belül elmúlik. Ha festették már valaha a szemöldököd, jól tudod, hogy 1-2 napig erősebb a színhatás, és a festék a bőröd is befogja egy kicsit – ehhez nagyon hasonló a frissen készült szemöldök tetoválás. Az első napokban intenzívebb a színhatás, majd 5-6 nap múlva kb. 30%-ot világosodik. Előfordulhat, hogy egy vékony varréteg képződik, de ez a gyógyulási folyamat természetes része. Magától kell, hogy leváljon pár nap alatt. Ezalatt kell fokozottan figyelni a megfelelő utóápolásra.

Korrekció

Mivel a sminktetoválás során a hámba pigmentálom a festéket, ezért a gyógyulás folyamán a festék egy része lehámlik, amit leghamarabb 1 hónap múlva tudok pótolni – ezzel a korrekcióval lesz teljesen egyenletes a tetoválásod.