Szeretnéd megcsináltatni, DE…

… úgy gondolod nem vagy túl jól informált, vagy fenntartásaid vannak a témával kapcsolatban? Sok ellentmondás van abban, amit láttál, olvastál a kozmetikai tetoválással kapcsolatban?

…a barátnőidtől rémtörténeteket hallottál a sminktetoválásról és a tetoválókról, és ezek visszatartanak attól, hogy elgyere és megcsináltasd?

… egy előző sminktetoválásod nem olyanra sikerült, amilyenre igazán vágytál, és újra meg szeretnéd csináltatni,  de félsz az újabb csalódástól?

… követsz bennünket és láttad is, de nem igazán vagy tisztába az új technikákkal annyiféle van.

Ha a fenti kérdések bármelyikére „igen” a válaszod, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, akkor jó helyen jársz! Oldalunkon igyekeztünk minden hasznos tudnivalót összegyűjteni a sminktetoválással kapcsolatban, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésed… Először is, vegyük sorra a tényeket.

A sminktetoválást sokszor eltemették már, mert…

… nem divatos – „Éljen a természetesség”  hangoztatták néhány éve. Válaszul végre eljött a természetes hatású sminktetoválások ideje! A profi sminktetoválásról sokszor csak a „gazdája” tudja, hogy ott van…

… túl mesterséges – „Csokis” szájkontúr, csodálkozó, kékes fekete szemöldök igen, a szélsőséget könnyű észrevenni, hiszen kiabál; emiatt sokan kiábrándultak a sminktetoválásból, és féltek megcsináltatni… de ez már lassan a múlté, nálunk nincs legyantázott/leborotvált szemöldök, aminek a helyén egy rosszul megrajzolt filctoll-vonal éktelenkedik!

… egészségtelen, és fertőzést okozhat – Ha megbízható helyre mész, ahol egyszer használatos, steril tűvel dolgoznak, és betartod az ápolási tanácsokat, lehetetlen a kozmetikai tetoválástól fertőzést kapni!

 

Amit egy sminktetoválással veszíthetsz…

… reggelente 20 „feleslegesen” eltöltött perc a tükör előtt

…  fáradtnak tűnő, „színtelen” arc, és az ebből adódó rossz közérzet

… sok-sok idegeskedés amiatt, hogy már megint elkenődött a szemkontúrod, lenyaltad a rúzst, letörölted a szemöldökceruzát…

 

Imádni fogod, mert megkönnyíti a mindennapjaidat, de NE VÁRD, hogy…

… teljesen fájdalommentes lesz az elkészítése – ugyanakkor nagyon komoly fájdalomra sem kell számítani, ezt támasztja alá a vendégeink körében végzett felmérés is, amit ide kattintva tekinthetsz meg>>

… fél óra alatt elkészül – hiszen jó munkához idő kell (és mindenek előtt részletes, precíz tervezés), mégiscsak egy tartós dologról van szó…

… 5 évig nem lesz gondod a sminkelésre – hiszen a kozmetikai tetoválásnak nem az a feladata, hogy az alkalmi, erős sminket helyettesítse, hanem az, hogy az elhalványodott, megfakult vonalakat, kontúrokat finoman visszacsempéssze, a lehető legláthatatlanabbul…

… 5 évig megmarad – ez ritkán van így, ugyanis néhány kivételtől eltekintve kb. 2-3 évig marad szép egy jól elkészített tetoválás – erről részletesen itt olvashatsz >>


*Tudj meg  mindent, ami a sminktetoválással kapcsolatban érdekelhet!*

Bármilyen okból is érdeklődsz a sminktetoválás iránt,  most itt az alkalom a leghasznosabb infók begyűjtésére: iratkozz fel sorozatunkra, és a sminktetoválásra készülőket segítő tuti tippek (1-1 levél) naponta érkeznek majd az emailedre!

Ráadásként mindig megkapod a legfrissebb írásunkat SMINKTETOVÁLÁS BLOGUNKBÓL, ahol a témánk:

A sminktetoválásról MÁSKÉPP…avagy egy sminktetováló igaz történetei és szakmai tanácsai első kézből! Ha sminktetoválást szeretnél, ez a blog pont Neked szól!

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot, és holnap már meg is kapod az első tippet!

Név:*
E-mail cím:*
Becenév:*
Város:*
Életkorod:*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-81597/2014.