Szemöldöktetoválás előtt leborotválják a szemöldököm?

Tetoválás előtt formára igazítom a szemöldököt.

Tetoválás előtt formára igazítom a szemöldököt.

Nem!!! Ha valahol ilyet mondanak, inkább ne is menj el, vagy gyorsan hagyd ott a helyet! Előrajzoláshoz, ha kell, vágok a szálak hosszából, és formára igazítom a szemöldököd, ahogy normál esetben egy kozmetikus is megteszi. Nagyon fontos, hogy lássuk, hol nőnek még szálak, és így a természetes szemöldökívben készítsem el a szemöldök tetoválásod.

Félek, hogy sötét lesz…fekete…

Fekete színnel nem készítek szemöldök tetoválást, még kérésre sem! A tetoválást egy igen részletes beszélgetés, tervezés előzi meg, ahol pontosan kiderítem, milyen színre, árnyalatra vágysz. Ha 2 szín között nehezen döntünk, elsőre mindig a világosat választjuk, és ha kell, a korrekciónál tudunk sötétíteni.

Úgy érzem, nagyon látszanak a szálak…

Igen, frissen tetoválva  mindenképpen határozottabbak a szálak, de miután meggyógyul (kb. 1 hét), a pigmenetek egyenletesebben oszlanak el a bőrödben, és nem látszanak majd olyan élesen a szálak.

Nem lesz túl meseterséges?

Nos, a sminktetoválás maga egy mesterséges dolog, olyan nincs, hogy nem látszik… Viszont a legfőbb cél a lehető legtermészetesebb hatás, ill. hogy pótoljuk, ami hiányzik, formáljuk az előnytelen ívet stb. Első lépésben Neked kell eldöntened, hogy egyáltalán akarasz-e szemöldöktetoválást. A tervezés során minden apró részletre kitérünk, bármit kérdezhetsz, a végén pedig Te döntesz, senki sem fog rábeszélni!

Olvasd el egy Vendégünk véleményét a frissen készült tetoválásáról:

Világ életemben saját magamnak szedtem a szemöldökömet, ami az évek során elvékonyodott, eldeformálódott, és van olyan hely, ahol egyáltalán nem nőtt vissza a szőr. 2 naponta festettem a szemöldökömet, hogy legyen valami formája, erre nagyon ráuntam és ezért döntöttem a sminktetoválás mellett, amit egyáltalán nem bántam meg. Reggel 10-15 percet spórolok azzal, hogy nem kell a szemöldökömet igazgatni

 

Azt üzenném azoknak, akik még csak gondolkodnak a sminktetováláson, hogy nyugodtan vágjanak bele. Én az az ember vagyok, aki fél az új dolgoktól. Féltem, hogy nem lesz egyforma, erős színe lesz, nagyon nem lesz természetes. De! Már a legelső nap találkoztam a barátaimmal, akik nem tudtak az egészről semmit. Találkozásunktól kezdve kb. 20 perc telt el, és még senki nem mondott semmit, esetleg dicsért volna. Majd megszólaltam, hogy nem is veszik észre a változást? Erre az ő válaszuk az volt, hogy azt hittük, csak be van festve, mert eddig is hasonló volt. Erre egyáltalán nem is számítottam, hogy ennyire nem lesz feltűnő.

 

Tényleg csak javasolni tudom mindenkinek, hogy nyugodtan vágjon bele, mert nem fogja csalódás érni.”

V.Tünde