Azt Te is tudod, hogy 3 féle sminktetoválás létezik: ajak-, szemöldök- és szemhéjtetoválás. Akkor ideje feldobni a palettát!

2014-ben elhozom Neked azt az újdonságot, ami számomra is igazi szakmai kihívás volt! És nem utolsó sorban már több Hölgy is érdeklődött a lehetőség iránt, mivel ez olyasmi, ami köztudottan mindenkinek jól áll, és igazán látványos, szexi változást tud hozni a viselőjének… 17 éve sminktetoválok, de az újításokra nyitottnak kell lenni!

Tavaly 2013-ban, Angliában kezdődött minden egy mesterkurzuson… utána pedig beleszerettem. A célom ezzel az, hogy újat, többet, szebbet adjak Neked, hogy olyasmit próbálj ki, ami bevállalós, de megéri! Ami most is igaz: Ha azt szeretnéd, hogy csak annyit mondjanak “Fantasztikusan nézel ki”, de senki ne tudja, hogy ez a sminktetoválásodnak köszönhető, akkor jó helyen jársz…

Amit eddig választhattál:

* szempillasűrítés

* vékony kontúrvonal

* vastag kontúrvonal

szemhej_tetovalasok_Berenyi_Zsuzsa

Miben különbözik a szemhéjsatírozás tetoválva a normál szemhéjkontúrtól?

Látványosabb, lágyabb, színesebb, trendibb.

Kinek és miért ajánlom a füstös hatású szemhéjtetoválást?

Neked, ha: * valami extrémebbre vágysz, ami jól kiemeli a szemed * szeretnél hangsúlyosabb, vastagabb szemhéjkontúrt, ami akkor is jól mutat, ha keskeny, kicsit megereszkedett a felső szemhéjad * már van szemhéjkontúrod tetoválva, de szeretnéd feldobni, izgalmasabbá tenni

Mit érdemes tudnod az eljárásról?

Nem sokban különbözik az eredeti szemhéjkontúr tetoválástól, de az elkészítése több időt vesz igénybe. Mivel nagyobb felületen és tovább dolgozom rajta, közvetlenül utána, illetve másnap duzzadtabb lehet.

Szemhéjsatírozás tetoválva nézd meg! Katt a videóra!

Beszéljünk az árakról!

2019. június 1.-től

Szemhéj felső vonal satírozás: 85.000,- Ft.

Hogyan tudsz időpontot foglalni sminktetoválásra?

Telefonon: 30/9-158-623

Online, a nap 24 órájában erre a linkre kattintva