Nézd meg, hogyan készül…

Az utóbbi időben egyre többen merik bevállalni a szemhéj tetoválást, szerencsére már nem csak rémhírek terjednek róla. Tapasztalatom az, hogy sokkal kevésbé fájdalmas, mint azt sokan gondolják. Mi, sminktetoválók nagy hangsúlyt fektetünk a kellő minőségű és mennyiségű érzéstelenítésre.

Mi áll jól neked?

Vékony? Vastag? Cicás? Vagy csak a szempillák között? Természetesen most is előrajzolással kezdjük a kezelést. Megtervezzük, mi áll jól neked, mennyire legyen vastag, hosszú a kontúrvonal. Sokan szeretik előre eldönteni, hogy milyet szeretnének, de csak az előrajzolás fogja megmutatni, hogy mi is áll igazán jól a Te szemformádhoz. Alaposan érzéstelenítem mindkét szemhéjad, majd kivárjuk, hogy megfelelően elzsibbasszon.

Első lépésként…

…ha elzsibbadtál, mindkét szemhéjadon betetoválom a kontúr vonalát, így ha könnyezel, nem fog elmosódni az előrajzolt forma.
Ha megvagyunk a körvonalakkal, újra érzéstelenítek, és elkészítem az egyik oldali szemhéj tetoválást, az alsó és felső kontúrt is.

Az alsó kontúrvonal

tetoválása időben nagyon gyorsan készen van, és alig érezhető. És a leglényegesebb, hogy végig csukva van a szemed, még az alsó vonal tetoválásakor is!

Meddig lesz duzzadt?

Ez a fotó közvetlenül a szemöldök és szemkontúr tetoválása után készült. Közelről jól látható, hogy duzzadt és enyhén piros a szemhéj. Tanács: ilyenkor nem érdemes összehasonlítani a két oldalt, mert biztosan nem egyformán van felduzzadva. Akár 3-4 napig is fennállhat egy enyhe duzzanat, amit igazából már csak Te veszel észre. Mint látod, szemhéj tetoválás után sem kell elbújnod, nyugodtan mehetsz emberek közé, legfeljebb azt gondolják, kissé fáradt vagy, vagy talán sírtál…