Sok Vendégem gondolkodás és félelem nélkül csináltat sminktetoválást, kivéve a szemhéját…

… sokáig csak álmodozik arról, hogy milyen jó lenne.
Előbb-utóbb viszont mindenkinél eljön a pillanat, amikor felhív, és bejelentkezik a lehető leghamarabbi időpontra, hogy megcsináljam a szemkontúr tetoválását…

Milyen lesz a formája?

Minden szemhéj tetoválás alapja a szempillasűrítés, ami nem más, mint a szempillák közti terület precíz kitöltése pigmentekkel: így amikor kinyitod a szemed, nem lesz foltos és világos a szempillák közti terület. Ezt követi egy szépen, Veled együtt megrajzolt szemkontúr, a számodra legideálisabb ívben és vastagságban. A cél mindig az, hogy megemelje, fiatalítsa a szemet.

Milyen színeket választhatok?

Alapjában véve a fekete színt ajánlom. Van, aki tart tőle, hogy túl erős lesz a számára, de szerencsére senki sem volt utólag elégedetlen. Pályafutásom elején szénbarna színnel is készítettem szemhéjtetoválást – ez sokáig feketének látszott, de amikor 2-3 év után igazán elkezdett halványodni, vöröses beütése lett, ami az arcot fáradttá, kialvatlanná tette.

Más Vendégeknél, akik szintén féltek az erős feketétől, grafit szürkés színekkel próbálkoztunk, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket –  annyira nem látszott, hogy korrekciónál mégis feketével tetováltuk át a vonalat, hogy elérjük azt a hatást, ami tényleg szépítette a tekintetet.

Színes: ez is egy lehetőség, de mivel a tetoválást évekig hordjuk, ajánlom, hogy mindenki jól gondolja meg! Jó megoldás lehet, és kevésbé feltünő egy tűhegynyi színes vonal a fekete kontúr felett, ami közvetlenül nem is látszik, de reflektál a szem színével.

Újdonság 2014-től!

Szemhéjsatírozás tetoválva, olvass tovább, nézd meg róla VIDEÓNKAT >>

 

Szemkontur_tetovalas.jpgCsak alsó kontúr?

Néha megkeresnek azzal, hogy csak az alsó szemhéjukat szeretnék tetováltatni. Ilyenkor mindig megkérem a Vendéget, hogy jőjjön el egy személyes konzultációra, ahol megrajzolva megmutatom, hogy miért nem ajánlom, és miért nem készítek csak alsó szemhéj tetoválást.

Milyen lesz másnap?

Szemhéj tetoválás után a szemhéj duzzadt, mely másnap reggel is látható, de a látást nem akadályozza. Olyan mintha kisírtad volna a szemed. Utóápoláshoz ellátlak tanácsokkal.

Tanács: ha kontaktlencsét viselsz, tetoválás előtt 24 órával már ne tedd be és hozz magaddal szemüveget! Szempillafestés max. 72 órával előtte csináltass, de tetoválás után 4-5 hétig tilos!