…alig hitték el, hogy 1 napja csináltattam…

Miért szerettem volna sminktetoválást? A szemspirál által okozott hatást, hogy kiemeljem a szemem szerettem volna tartósabban elérni a nap 24 órájában. Sikerült 🙂

A sok buta tévhitet tegyék félre, és inkább járjanak utána személyesen és lehetőleg olyanokat kérdezzenek, akiknek van kozmetikai tetoválásuk és ne a másik oldalt. Észrevették-e mások? Igen, tetszett nekik nagyon és alig hitték el, hogy 1 napja csináltattam, mert egyáltalán nem volt feldagadva a szemem!

Némethné Kocsor Szilvia, Budapest (szemhéj tetoválás)

…a sminkelésből 10-15 percet nyerek…

A szemöldöktetoválásommal reggel vagy a buliba való készülődés idejéből 10-15 percet nyerek. Akkor is szép, amikor reggel kikelek az ágyból, mindenekelőtt pedig kiemeli a szememet!

Csak az tudta, hogy sminktetováláson voltam, akinek elmondtam. Mások azt hitték, hogy csak kihúztam szemöldök ceruzával a szemöldököm vagy szemöldököt festettem. De volt olyan is, aki semmit sem vett észre, csak annyit mondott, hogy „Valami más rajtad, de nem tudom, mi.” – annyira természetes lett. Életem egyik legjobb döntése volt… és most a szemhéjtetováláson gondolkodom! 🙂

Tanácsom, hogy nem érdemes túl sokáig várni a döntéssel, mert azzal csak az idődet vesztegeted… vágj bele! Nem fogod megbánni, ha Zsuzsinál csináltatod!! A precíz, pontos munka csak szép lehet, és itt ezt kapod!”

T. Adrienn, Szeged (szemöldök tetoválás)

… teljesen megváltoztatta a tekintetem…

„Nekem az önbizalmamat növelte meg a sminktetoválás, mindenképpen ajánlom, csak pozitívumai vannak. Sokat számít az arc karakterének kialakításában, pl. egy rosszul szedett szemöldök, halvány kontúrok miatt.

A szemhéjtetoválás teljesen megváltoztatta a tekintetem. Csak jót tudok róla mondani, és biztosan újra megcsináltatom, amint szükség lesz rá.”

Juhas Éva (szemöldök- és szemhéjtetoválás)


… növeli az önbizalmat, és magabiztosságot ad…

„Saját szemöldököm formája már nem nagyon volt alakítható, nem volt szimmetrikus, több helyen már nem nőtt ki, csak festéssel lehetett korrigálni. Így viszont szép formája van, nem sokat kell szedni, nincs vele bajlódás. Mindenképpen növeli az önbizalmat, és magabiztosságot ad – persze FIATALÍT is, és ez FONTOS!!!!

Aki még csak tervezgeti, hogy szemöldöktetoválást csináltat, annak azt tanácsolom, hogy ne sokáig gondolkodjon, vágjon bele, nem fogja megbánni! Ha pedig jó szakembert kell ajánlanom, mint ahogyan eddig is, Berényi Zsuzsát ajánlom mindenkinek – nekem csak pozitív emlékeim vannak a munkájáról és Róla is! És köszönöm neki ezúton is ezt az élményt!” 

Béládiné Fónagy Zsuzsanna (szemöldöktetoválás)


… kicsit sem bántam meg, hogy belevágtam…

„Szerettem volna, ha ébredés után, sportolás közben, illetve a strandon nem az elmaszatolódott sminkkel kellene foglalkoznom. Most, hogy a szemhéjam és a szám tetoválva lett, van egy természetes körvonala és színe.

Sokkal jobban érzem magam, nagyon örülök neki, és egy kicsit sem bántam meg, hogy belevágtam.” 

Dr. Tóthné Farkas Ildikó (szemhéj- és ajaktetoválás)


… le sem tudom írni, mennyire boldog vagyok…

„Amikor kiléptem a szalonból, hívtam a férjemet, hogy jöjjön értem, és mondtam, készüljön fel a látványra, mert nekem úgy tűnik, hogy nagyon megduzzadt a szemhéjam. De ő, amikor meglátta, azt mondta, sokkal rosszabbra számított, és szerinte nagyon enyhén van csak megduzzadva:-), szinte észre sem lehet venni.

Egyébként aznap estére már a pirosság és a duzzanat is teljesen elmúlt, másnap reggel pedig nagyon enyhén volt duzzadt a szemhéjam, de az is csak maximum 2 órán át.

Szerencsére minden rendben van a tetoválással, és már alig várom, hogy mehessek a korrekcióra, amikor is meg szeretném csináltatni az alsó szemhéj tetoválását is, mert nagyon megtetszett a végeredmény. (…) Tegnap voltak nálam vendégek, és azt mondták, hogy teljesen más az arcom, olyan kipihent, kisimult. Nem gondoltam volna, hogy ennyire látványos lesz az eredmény, és hogy egyáltalán nem mű, hanem teljesen természetes.

Le sem tudom írni, mennyire boldog vagyok, és ezt NEKED köszönhetem:-)”  

Ferencsik Erika (felső szemhéj t.)


… a tetoválás megszépít és megfiatalít…

„Azért szerettem volna sminktetoválást, mert a szemöldököm ívét így sokkal könnyebb kiszedni, előtte nem is tudtam magamnak megcsinálni! Reggel is szépnek érzem magam, frissebb az arcom! Természetesen mindenkinek javaslom, a tetoválás megszépít és megfiatalít!” 

Kiss Zsanett (szemöldök tetoválás)


… a tetoválással megoldódott minden problémám…

„A számon soha nem volt tartós a rúzs, mindig lenyaltam : ), a szememet utáltam festeni, türelmem és időm sem volt bíbelődni vele. Szemöldököm ritka volt, szerettem volna, ha sűrűbb. A tetoválással megoldódott minden problémám. Egész nap jól érzem magam, arcom sokkal kifejezőbb, élénkebb lett.

A mostani eszemmel már nem gondolkodnék azon, hogy megcsináltassam-e. Az apró kellemetlenségek eltörpülnek a csodálatos eredmény mellett.” 

Kopárné Ági (szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválás)