[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kedves Vendégünk!

Köszönjük eddigi bizalmadat, Neked van már sminktetoválásod, de szeretnél újat is csináltatni, mert ami van, azt nagyon praktikusnak tartod?

Kedves leendő Vendégünk!

még nincs, de…

[/vc_column_text][vc_column_text]

… úgy gondolod nem vagy túl jól informált, vagy fenntartásaid vannak a témával vagy egy újabb sminktetoválással kapcsolatban?

…a barátnőidtől rémtörténeteket hallottál a sminktetoválásról és a tetoválókról, és ezek visszatartanak attól, hogy el gyere és megcsináltasd? Tartasz tőle, hogy a következő sokkal jobban fog fájni?

… követsz bennünket és láttad is, de nem igazán vagy tisztába az új technikákkal annyiféle van.

… mert az utóbbi 1-2 évben robbanásszerűen változott a sminktetoválás és mi napra készen követjük és használjuk a trendeket, szívesen megmutatjuk Neked.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

Szeretettel várunk sminktetováló nyílt napunkra!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2219″ img_size=”2055×2000″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

A nyílt nap időpontja és helyszíne:

2017. május 19. péntek 16 órától, a Berényi Sminktetováló Szalonban. 

A férőhelyek száma limitált és előzetes jelentkezéshez kötött!

A helyek fogynak így foglald le minél hamarabb a sajátod! Lent tudsz majd regisztrálni!

Május 19-én, pénteken egy pár órára ugye ráérsz egy csajos kikapcsolódásra?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Miért érdemes eljönnöd a nyílt napra?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2157″ img_size=”1000×1000″][vc_column_text]

… mert egy kicsit ünnepelünk ugyan is a Berényi Sminktetováló Szalon 8 éve Költözött a Fürj utcába és ezt Veled is szeretnénk megünnepelni, hiszen ha már tetováltattál nálunk, akkor már kitüntettél bennünket a bizalmaddal, és így fontos része lettél szalonunk életének.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2152″ img_size=”1000×986″][vc_column_text]

… mert a szalon is bővült, most már 2 kezelőben folyik a sminktetoválás, 3 sminktetoválóval. Zsuzsa szakmai vezető, aki már 20 éve tetovál, Erika és Rita, akik a tanítványai.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2154″ img_size=”1000×1000″ alignment=”center”][vc_column_text]

… mert a partin bemutatjuk és beszélgetni fogunk a legújabb trendekről, technikákról, így felkészülhetsz előre, hogy frissítéskor szeretnél-e valami újat kipróbálni. Vagy ha még nincs tetoválásod könnyebb lesz választani, hogy Számodra mi az ideális.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2160″ img_size=”1000×931″][vc_column_text]

mert lesz személyes konzultáció, előrajzolás is, melynek értéke 5.000Ft, de ezen a napon AJNÁNDÉKBA  adjuk. A lenti  formon jelentkezz be Erikához vagy Ritához és előrajzolják a következő vagy új tetoválásod tervét.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2163″ img_size=”1000×1000″][vc_column_text]

… mert kötetlenül beszélhetünk felmerülő kérdéseidről, kételyeidről a sminktetoválás kapcsán, és mindig lehet még egy kérdéssel több!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2166″ img_size=”1000×1000″][vc_column_text]

… mert különlegesen jó kedvezménnyel foglalhatsz időpontot sminktetoválásra a rendezvény ideje alatt és még AJÁNDÉKKAL IS MEGLEPÜNK!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”2168″ img_size=”1000×544″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ajándékkupont adunk minden lefoglalt időponthoz 3.800Ft értékben!

Szemöldök-és ajaktetoválásod elő és utóápolásához ajánljuk, gyógyászati bőrápoló, amit kifejezetten a tetoválás utáni bőrfelületre fejlesztettek ki. A Tattoomed After Tattoo gyógyhatású, parabén mentes és bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

Tattoo Sun Protection & Care Rendkívül hatékony UVA/UVB védelem a tetovált bőrre, 30-as faktorszámmal. A kiváló minőségű összetételeinek és a hatékony UVA/UVB sugárzásokkal szembeni védelmének köszönhetően azonnali fényvédelmet nyújt. A nap sugárzásai maradandó károsodásokat, mint fakulás és a bőr idő előtti öregedését okozhatják, a megfelelő fényvédelem nélkül.

És ezzel már meg is oldottad a tetoválásod teljes körű ápolását.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_empty_space height=”32px”][vc_separator color=”custom” style=”dotted” accent_color=”#009688″][vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#009688″ style=”dotted”][vc_column_text]

Nagy örömmel látunk Téged vendégül, lesznek finomságok és frissítők, egy kis női fecsegés, na meg persze sok-sok újdonság, mint ígértük, ami sminktetoválást érinti.

Ha a vendégünk vagy, Te már tudod milyen jó az ha sminktetoválása van az embernek, de biztos van olyan rokonod, barátnőd, ismerősöd, akinek szívesen ajánlanád a tetoválást, de félelmei vannak vele kapcsolatban.

Lehet, hogy Te is vágysz egy újabb területre, de eddig nem merted, mert egy kis félelem bujkál Benned?

Ez egyáltalán nem probléma, sőt megértjük.

Gyere és hozd el Őt is Magaddal, szeretettel látjuk, nem kerül semmibe, teljesen INGYENES A PROGRAMUNK, minden elköteleződés nélküli. Megismerhet bennünket és eldöntheti megfelelünk-e neki.

Szívesen elmondjuk neki is a sminktetoválás folyamatát, válaszolunk felmerülő kérdéseire, szívesen tervezünk neki és Neked is egy új tetoválást, hogy biztonsággal tudjatok dönteni.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]

Fontos, hogy visszajelezz nekünk, hiszen mi nagy szeretettel készülünk és limitált a helyünk. Ha szabaddá tudod tenni Magad és részt tudsz venni, kérlek töltsd ki ezt a formot:

[/vc_column_text][vc_column_text]

E-mail cím:*
Név:*
Telefonszám:*
Részt szeretnék venni a nyílt napon:*
Hozok magammal 1 főt, akit érdekel a sminktetoválás:*
Nekem ilyen sminktetoválásom van:* Szemöldöktetoválás
Szemhéjkontúr tetoválás
Szemhéjsatírozás
Ajaktetoválás
Kérek előrajzolást, sminktetoválás tervezést: Igen
Nem
Tudomásul vettem az adatvédelmi nyilatkozatot:*
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra hírleveleket, értesítéseket küldjön:*[/vc_column_text][vc_column_text]

Szeretettel vár a Berényi Sminktetováló Szalon csapata

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2184″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1000×312″][vc_column_text]

Többen lettünk…. egyre többen. Ma már Zsuzsi mellett 2 sminktetováló kolléga, Rita és Erika dolgozik. Rita a klasszikus tetoválásokat készíti, Erika pedig e mellett a mikroblading technikát is alkalmazza a szemöldök területén, sőt mindkettőjüktől a trendi soft powdert is kérheted.

Új csapattagunk, Ivett fogad mostantól Téged a szalonban Helga mellett, fordulj hozzá bizalommal, ha időpontra vagy bármire szükséged van.

Recepciónk mellett már iroda is működik, hiszen már sminktetováló pigment forgalmazásával és oktatással is foglalkozunk. Viola a szalon „karmestere” és  vezetője,  Helgával együtt a háttérmunkában vesz részt.

A szalon területe is bővült, mostmár 2 kezelőben folyik a sminktetoválás.

Zsuzsi, amennyit tud tetovál, de mellette a pigment forgalmazással és a sminktetoválók oktatásával van elfoglalva. Tőle, bármelyik új trendi sminktetoválást vagy technikát kérheted.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]