Mire számíthatsz sminktetoválás után néhány nappal? Hogy fog kinézni a sminktetoválásod? Íme, minden, amit tudnod kell, arról ami történni fog:

1 hét múlva:

Visszajelzések alapján általában itt már befejeződik a gyógyulás. A szemöldök világosabb lesz, és már nem látszanak olyan élesen a tetovált szálak.

A szemkontúr kicsit mattabb lesz és kevésbé vastag. Az ajak is „lehámlik”, sőt sokszor akár túl világosnak is látszik utána, mintha nem történt volna semmi. Semmi gond! Ez néha előfordul, de 2-3 hét alatt beérik a szín, azaz elnyeri végleges intenzitását.

1 hónap múlva:

Eljött a korrekció ideje!

A szemöldök tetoválás színe már kialakult. Láthatod, hogy a gyógyulás után hol kell esetleg pótolni a hiányzó pigmenteket. Sötétebbet szeretnél? Semmi akadálya.

A szemhéj is korrigálható már, mattabb és visszafogottabb a színe, mint frissen, hiszen a saját hámsejtjeid fedik.

Az ajak színe is kezd beérni, kialakulni, egyre jobban látszik. Persze itt is lehetőséged van a szín erősítésére.

1 év múlva:

Leghamarabb a szemöldök színe kezd halványodni vagy változni. Attól függően, hogy mennyire világos és természetes hatású a szemöldöktetoválásod – már lehet, hogy aktuális lehet a frissítés.

A szemhéjtetoválás és az ajak is ekkor még jól tartja a szín élénkségét.

2 év múlva:

Itt az ideje, hogy frissítsd a sminktetoválásod! Tudom, még látszik, de hidd el, egy frissítés csodákat művel! Sőt, ha valamit másként gondolsz – bizonyos határok között – változtatni is tudunk, hiszen 2 év alatt Te is változhatsz, és ezzel együtt a stílusod is.

Sokan azt mondják frissítés után: „Pedig én azt gondoltam, hogy még milyen jól látszik, de most mennyivel jobb lett frissítés után!”