Fogadjunk, hogy minden egyes alkalommal, amikor szőrtelenítesz, álmodoztál már arról:

  • hogy milyen jó lenne, ha nem kellene többé átélned a gyantázás vagy az epilálás fájdalmát,
  • hogy milyen jó lenne, ha nem kellene többé a begyulladt szőrtüszőidet ápolnod,
  • hogy milyen jó lenne, ha nem kellene többé azon bosszankodnod, „3 napja borotválkoztam, mégis újra kinőtt..”,
  • hogy milyen jó lenne, ha nem csak néhány napig élveznéd a sima bőr előnyeit

Biztosan állíthatom, hogy ezt a vágyad meg tudjuk valósítani. Ha szeretnél megszabadulni a szőrtelenítés örökös problémájától, akkor válaszd az IPL tartós szőrtelenítést szalonunkban!

Zsuzsinak több, mint 8 éve lett a szalonban kezelve több terület, a hónalj és a bikini vonal azóta sem nőtt vissza, más területen, pedig nagyon-nagyon ritkásan. Az jutott eszembe, hogy olyan, mint egy profi sminktetoválás, megcsináltatja az ember és nincs jó ideig gond a sminkeléssel.  

NUDE ajaktetoválás

Mi is az a tartós szőrtelenítés?

Az IPL az intenzív pulzáló fény rövidítése, ami annyit jelent, hogy az IPL eszközök nagy energiájú (tehát iszonyúan fényes) villanásokat képesek leadni, kis felületen. Tudjuk nagyon jól, hogy az erős fény, képes égetni (gondoljunk csak a nap fényére, vagy a nyári leégésre).
Az IPL szőrtelenítő kezelések lényege, hogy az erős fény elnyelődése során hő keletkezik, ami jelen esetben kiégeti a szőrtüszőt.

Milyen géppel dolgozunk?

Az amerikai Nannolight gép egy olyan elektro-optikai készülék, amely nagy energiájú fény alapján fejti ki hatását. Úgy tervezték, hogy maximális legyen a biztonság, mind a kezelésben részelült kliensnek, mind a szakember számára.

Szalonunkban már 8 éve ezzel a géppel dolgozunk, Mi rá esküszünk, hiszen nagyon látványos és hatásos eredményt tudunk vele elérni

Teljesen egyedi, és szokatlan módszerrel dolgozunk

A mi eljárásunk során a szőrteleníteni kívánt területet nem hagyjuk szőrösen más szalonokkal ellentétben. Így vendégeinknek nem kell kivárnia azt a PONTOS időt, amíg kellő hosszúságóra megnő a szőr, nem kell otthon borotválni kezelés előtt, elég, ha már kb 0.5 – 1 cm a szőrszál hosszúsága.

A kezelés folyamán nincs kellemetlen égett szőrszag.
Kezelések után, nem kell „szőrösen” elmenned a szalonunkból, szépen rendbe tesszük az adott területet, így már az első kezelés után kezdetét veszi a „szőrmentes” élet.
Vendégeink visszajelzése alapján sokkal kellemesebb, eredményesebb hatást tudunk így elérni.

Hány kezelés szükséges és hogyan tartható fent a szőrtelenség?

A végleges eredmény eléréséhez a kezelendő testfelülettől függően 4-8 kezelés szükséges 4-6hetes időközönként, hogy pontosan kinek mennyi kezelésre van szüksége, az első alkalom után hozzávetőlegesen megmondható. Ahhoz, hogy a későbbiek folyamán se jelentkezzenek ezek a makacs szőrszálak, évenkénti 1 emlékeztető kezelésre szükség lehet

Tartós szőrtelenítés ÁRAK

Tartós szőrtelenítés

ELŐTTE-UTÁNA

Jelentkezz be hozzánk tartós szőrtelenítésre: 

E-mail cím:*
Név:*
Telefonszám:*
Válassz területet!:*
Időpontok (írd be mikor szeretnél jönni):*
Megjegyzés, kérdés:
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot:*
Hozzájárulok, hogy a Berényi Sminktetoválás számomra értesítéseket és e-DM-et küldjön:*