A Berényi Sminktetováló Szalonban,

jelenleg hatan dolgozunk azon, hogy az általunk képviselt értékeket díjazó hölgyek bennünket válasszanak, és elégedett vendégként törzsvásárlóink maradjanak.

Berényi Zsuzsa

Berényi Zsuzsa

az ajaktetoválás specialistája

Számomra a sminktetoválás az ARC művészi megalkotása, „láthatatlan” szépítése.

Amikor először találkoztam a sminktetoválással…

1996-ban, egy tengerparti nyaraláson láttam először „élőben” sminktetoválást. Furcsállottam, hogy a társaság egyik nő tagjának nem ázik le a sminkje, de nem mertem megkérdezni, milyen sminket használ… azután kiderült, hogy ami nem ázik le, az bizony sminktetoválás… és ez nagyon-nagyon tetszett!  A lány barátnője, a kozmetikus, aki a sminktetoválásokat készítette, szintén ott nyaralt. A találkozásunkból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam Szigeti Ági sminktetoválótól.

  • Munkámhoz nagy segítség, hogy grafikusként végeztem, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát…

  • Munkamódszerem: A munkámban és az életemben is legfontosabb számomra a precizitás, pontosság és az apró részletekre való odafigyelés, ezért egyszerre mindig csak egy emberrel foglalkozom. Mindenhez úgy állok hozzá, mintha először csinálnám, nem rutinból, mert mindenki egyedi. Sok-sok türelem és idő az, amit egy-egy munkámra szánok, mert tudom, hogy évekig fogod hordani a választott sminktetoválásod.

  • Folyamatosan tanulok, szenvedélyesen szeretem a munkám, örökké hajt a tudásvágy, és hogy több, jobb lehessek. Ezért rendszeresen képzem magam hazai és nemzetközi sminktetováló tréningeken, konferenciákon, mesterképzéseken.

  • Oktatóként privát képzéseket, és nagyobb létszámú mesterképzéseket tartok, sminktetováló konferenciákon adok elő, zárt facebook csoportomban napi szinten segítem a magyar sminktetoválókat.

Ut convallis, magna sed dapibus tincidunt, nulla lacus sollicitudin nisi, id commodo urna urna in elit. Nunc vulputate tincidunt risus non volutpat. Nulla tristique urna at risus egestas.

Iványi Rita 

sminktetováló

Két kislányom van Bíbor és Rubina, iskoláskorúak, csodaszépek és okosak.

Férjemmel egy jogász bálon ismerkedtem meg főiskolásként Szegeden, így itt vertem gyökeret kiskunfélegyháziként a napfény városában.

Kozmetikusságomat sok más iskola előzte meg, hosszú utat jártam be, de amire a legbüszkébb vagyok, hogy évekkel ezelőtt egy közös vállalkozásban férjemmel együtt adtunk cégeknek arculati megjelenést.

Egy kedves barátnőm, aki már 20 éves ismer, hívta fel egy linkre a figyelmem, egy megjelent sminktetováló álláshirdetésre.

Magamra ismertem, így egyből jelentkeztem.

Sajnos mást vettek fel. De nem hogy letört volna a dolog, hanem szárnyakat kaptam: találkoztam és megismertem Zsuzsát, voltam a Szalonban, ahova úgy éreztem, amikor beléptem: Hazaértem!

Olyan hely, ahova vendégként is szívesen jön az ember és egy olyan hely ahol akár szívesen is dolgozna. Szépségről, nőiességről szólt minden, ahogy beléptem a sminktetováló szentéj kapuján…

A találkozás, az ott létem sok új gondolatot indított el bennem, így türelmesen figyeltem a FB-t és láss csodát a következő hónapban meghirdetett VIP napos sminktetoválásra rögtön ismét beadtam a jelentkezésem. A forgatás nagyon jó hangulatban zajlott, és persze nagyon tetszett a végeredmény, amit magamon láttam.

Úgy éreztem, ezt a jó érzést, hogy szebb lehettem Zsuzsa mesteri vonalai által nekem is el kell sajátítanom, amivel nap, mint nap mosolygósan elégedetten ébredő, csillogó szemeket, formás csodás színű szájakat és természetes szemöldököket adhatok nőtársaimnak.

2015. augusztus óta folytatom tanulmányaimat Zsuzsánál és figyelem mesterem minden egyes vonalát árgus szemekkel, hogy minél szebb szemöldököket tudjak készíteni.

2015. december végével váltam véglegesen csapattaggá, ami nagy megtiszteltetés.

2016 januártól önállóan készítem Zsuzsa végleges hozzájárulásával a legtermészetesebb és legrealisztikusabb szemöldököket, a klasszikus szemhéjkontúrokat és a szebbnél szebb, rúzsozott hatású ajaktetoválásokat.

Csapatunk

Akikkel találkozhatsz, ha jössz hozzánk sminktetoválásra. 

Varga Ivett
Varga Ivettrecepciós
Ivettel beszélsz ha telefonon keresel bennünket, ő ad időpontot. Ő válaszol az emailedre vagy a facebook üzenetedre és természetesen, ha kell kikéri a sminktetoválók szakmai véleményét.
Finom kávéval, teával, frissítővel kínál meg és gondoskodik a kényelmedről. Alaposan tájékoztat a tetoválás előtt és után.
Rácz Viola
Rácz Violaszalonvezető
Mondhatjuk, hogy tartó pillére vagyok a Berényi sminktetováló szalonnak, 2014 októberétől segítem Zsuzsi munkáját, és kormányzom a szalont.

A szépségipar egy új szegmens az életemben, mivel hosszú éveken keresztül idegenforgalomban dolgoztam. Egy szegedi nagyhírű szálloda recepciósaként és a marketing iroda segítőjeként tevékenykedtem 11 éven keresztül.

2012 áprilisában megszületett kisfiam, Koppány, az utána következő 2 boldog évet mellette, vele töltöttem.

Nagyon nagy örömmel vágtam bele újra a munkába, és még jobb volt az, hogy egy számomra teljesen ismeretlen világba csöppentem. Új munkahely, új kihívások, új célok!

Munkaidőben a szalon ügyeit irányítom, leginkább a háttérből, de van még olyan, hogy én fogadlak a recepción. A marketing, a levelezés és a koordinálás az, ami kitölti mindennapjaim.

Zsuzsi, és a sminktetoválás is hatalmas inspiráció, lelkesen vetem bele magam a mindennapi munkába, örülök, hogy ennek a csapatnak a része lehetek

Molnár Helga
Molnár Helgaasszisztens, recepciós
Helga biztosítja a háttérben a szalon gördülékeny működését. Precíz, mindenre odafigyel és Ivett mellett, kisebb részben,időben, találkozhatsz vele is, amikor jössz hozzánk. Angol és német tudása nagy segítség nekünk a vendégkezelésben.

A hely, ahol szeretünk lenni

Sminktetováló szoba

Napsütötte világos helyiség, ahol mindig kellemes a hőmérséklet, finom illat  ölel körül és kényelmes kezelőágyban pihenhetsz a tetoválásod alatt.

Sminktetováló szoba

A polcokon sok előtte utána kép, megnézheted munkáinkat.

Váró

Kényelmes, világos, ahol tetoválás előtt elfogyaszthatsz egy frissítőt. Ingyenes wifi használat és különleges gyűjtemény is helyet kapott.

VIP sminktetováló szoba

Akár egy romantikus budoár, többféle izgalmas megvilágítással, kristály csillárokkal és egy hatalmas tükörrel, amiben ellenőrizheted a tetoválás tervezését.

Discover The Future

We are a multi-disciplinary laboratory committed to focussed and efficient drug discovery