Akik a szalonban várnak:

 

Berényi Zsuzsa >> – a szalon tulajdonosa, szakmai vezető, élethű sminktetoválás specialista – ha különlegességre vágysz.

Szemhéjsatírozás több színnel, különböző szálazási technikák szemöldökhöz. VIP sminktetováló nap, ahol csak Te vagy a főszerepelő.

Iványi Rita >> sminktetováló

Aki, Zsuzsi tanítványa és a klasszikus sminktetoválásokat készíti.

Rácz Viola>> – Szalon vezető

Aki mindent tud, koordinál, válaszol, beosztja, segíti a napi munkát.

 

Berenyi_Zsuzsa_sminktetovalo.Berényi Zsuzsa

Élethű sminktetoválás specialista

Ha szeretnéd, hogy csak azt vegyék észre, ” fantasztikusan nézel ki”, DE senki se tudja, hogy ez a sminktetoválásodnak köszönhető, jó helyen jársz!

Számomra a sminktetoválás az arc művészi megalkotása, „láthatatlan” szépítése.

Már a 80′-as években felfedeztem, hogy létezik…

Kislány koromban, a német Burda magazinban láttam és olvastam először a sminktetoválásról, és megfogadtam, ha nagy leszek, nekem is lesz ilyen. Akkor még nem gondoltam, hogy én magam is sminktetováló leszek…

Amikor először találkoztam a sminktetoválással…

1996-ban, egy tengerparti nyaraláson láttam először „élőben” sminktetoválást. Furcsállottam, hogy a társaság egyik nő tagjának nem ázik le a sminkje, de nem mertem megkérdezni, milyen sminket használ… azután kiderült, hogy ami nem ázik le, az bizony sminktetoválás… és ez nagyon-nagyon tetszett!  A lány barátnője, a kozmetikus, aki a sminktetoválásokat készítette, szintén ott nyaralt. A találkozásunkból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam Szigeti Ági sminktetoválótól.

Az indulás nem volt zökkenőmentes…

Munkámhoz nagy segítség, hogy grafikusként végeztem, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát…

…de bevallom, az indulás nem volt zökkenőmentes, hiszen ekkor még szinte csak  fekete szemöldököt és „csokis szájkontúrokat” készítettek a kozmetikusok, így nehéz volt betörni a szálazott szemöldökkel és a teljes ajaksatírozással – nem volt könnyű elhitetni, hogy egy sminktetoválás lehet szép és természetes hatású is!

Munkamódszerem:

A munkámban és az életemben is legfontosabb számomra a precizitás, pontosság és az apró részletekre való odafigyelés, ezért egyszerre mindig csak egy emberrel foglalkozom.

Mindenhez úgy állok hozzá, mintha először csinálnám, nem rutinból, mert mindenki egyedi.

Sok-sok türelem és idő az, amit egy-egy munkámra szánok, mert tudom, hogy évekig fogod hordani a választott sminktetoválásod.

Folyamatosan tanulok

Szenvedélyesen szeretem a munkám, örökké hajt a tudásvágy, és hogy több, jobb lehessek. Ezért rendszeresen képzem magam hazai és nemzetközi sminktetováló tréningeken.

Ezen a konferencián megnyilt előttem a sminktetoválók nemzetközi világa és utat nyitott a további, magasabb szintű fejlődéshez.

17 országból kb. 200 sminktetováló vett részt a konferencián (kínaiak, mexikóiak, ausztrálok, japánok, románok…). Magyarországot egyedül képviseltem.
13 különböző előadáson vettem részt az orvosi mikropigmentációtól kezdve a szemöldöktetováláson keresztül a hajat pótló tetoválásig. Több workshop-on is jelen voltam, az egyik pl. az ajaksatírozásról, a másik pedig a férfi sminktetoválásról szólt…

Mai napig tartó, aktív szakmai barátságokat kötöttem. Rájöttem: bárhol tetoválj, ugyanazokkal az örömökkel és problémákkal találkozol.

Ezen a képzésen sokkal kevesebben vettünk részt, 25 volt a limitált létszám, azt is 2 csoportra osztották. Két világhírű sminktetoválótól leshettük el a technikájuk legapróbb részleteit step by step. A fő hangsúly a gyakorlaton volt, kipróbálhattam más gépeket is és új módszereket. Rengeteget beszélgettünk a Kolléganőkkel, hogy ki, mit és hogyan csinál. Sok apró trükköt tanultunk egymástól. Ezután ismét változott, finomodott a munkám. Szerencsém volt és nyertem egy nagy doboz sminktetováló festék kollekciót, így „színesítettem” a palettám.

Egy újabb fejlődési pont, amire hónapokat vártam egy Kolléganőmmel. Észtországban egy olyan sminktetováló művésztől tanultunk, akinek mindketten csodáljuk a munkáját. Ezen a privát továbbképzésen csak kettőnkkel foglalkozott, minden apró részletet és szakmai fortélyt megtanítva nekünk.

Több Vendégem megkérdezte: „De mit tudsz még tanulni?”

Természetesen nem teljesen új technikát tanultunk, hanem a meglévő tudásunkat finomítottuk, és emeltük egy „művészibb” szintre. Bennem összeállt a kép, hogy mi az picinek tűnő, ugyanakkor óriási plusz, amivel még egyedibbé, természetesebbé és különlegesebbé tudom tenni a munkáimat. Így a jővőben még inkább kialakulhat a saját, egyéni stílusom. A mai napig rendszeresen gyakorlok: papíron színes ceruzával, bőrön és latexen pedig tetováló géppel. Hajt a kép, ami a fejemben van, hogy a kezemmel is meg tudjam valósítani.

Sminktetovalo_konferencia_Varso_2015

2015 év elején már éppen azon gondolkodtam hová is kellene elmennem tanulni az idén. Így teljesüljön minden kívánságom…

Februárban, rögtön ahogy megjelent a konferencia hirdetése, jelentkeztem és számoltam a napokat május elejéig.

Mondhatom, hogy a legjobb válogatás/választás volt az oktató mesterek csapata, a legmenőbb sminktetoválóktól tanulhattunk. Újra összeállt bennem egy kép mi felé is kellene fordulni, az biztos, hogy a határ a csillagos ég,

annyiféle technika, irányzat, megoldás közül választhatunk – attól függően milyen hatást szeretnénk elérni.

Hivatás és oktatás

2014 év vége óta az amerikai Li Pigments magyarországi forgalmazója lettem, amely egy újabb feljlődési mérföldkő szakmai fejlődésemben. A hazai sminktetoválókat segítem abban, hogy a legszebb kozmetikai tetoválásokat készíthessék.

Li_sminktetovalo_festek_forgalmazas

…a nem hivatalos életrajzból…

Miért szeretem a saját sminktetoválásom?

Sokszor hallom vissza magamról, hogy én mindig milyen csinos vagyok – persze, jó, ha ezt gondolják az emberről… Lassan rájöttem, hogy nem feltétlenül a ruházatomra gondolnak, sokkal inkább arra, hogy a sminktetoválás miatt az arcom mindig rendben van és ápolt, egyszóval öltöztet. Még vasárnap délelőtt, főzés közben is! Különösen jó számomra az, hogy nagyon érzékeny szememnek, ami még a spirált is nehezen viseli,  a szemhéj tetoválás tökéletes hangsúlyt ad.

Múltkor az egyik Vendégemmel reggel 6-kor, a piacon találkozva arról beszélgettünk, milyen jó nekünk, hogy reggel kiugrunk az ágyból, és máris indulhatunk. Nem kell időt tölteni a sminkeléssel, és nyugodtan megdörzsölhetjük a szemünk, akkor sem maszatolódik el…

 

Mindent tudó jobb kezem és segítségem a munkában, aki fogadja a telefonodat, válaszol az emailekre, üzenetekre és akitől bátran kérhetsz időpontot, segítséget. Bátran, bizalommal fordulj Hozzá!

Racz_Viola_marketing_asszisztensRácz Viola

Szalon vezető

Mondhatjuk, hogy tartó pillére vagyok a Berényi sminktetováló szalonnak, 2014 októberétől segítem Zsuzsi munkáját, és kormányzom a szalont.

A szépségipar egy új szegmens az életemben, mivel hosszú éveken keresztül idegenforgalomban dolgoztam. Egy szegedi nagyhírű szálloda recepciósaként és a marketing iroda segítőjeként tevékenykedtem 11 éven keresztül.

2012 áprilisában megszületett kisfiam, Koppány, az utána következő 2 boldog évet mellette, vele töltöttem.

Nagyon nagy örömmel vágtam bele újra a munkába, és még jobb volt az, hogy egy számomra teljesen ismeretlen világba csöppentem. Új munkahely, új kihívások, új célok!

Munkaidőben a szalon ügyeit irányítom, leginkább a háttérből, de van még olyan, hogy én fogadlak a recepción. A marketing, a levelezés és a koordinálás az, ami kitölti mindennapjaim.

Zsuzsi, és a sminktetoválás is hatalmas inspiráció, lelkesen vetem bele magam a mindennapi munkába, örülök, hogy ennek a csapatnak a része lehetek

 

 

rita jvított.RIványi Rita

Sminktetováló

Két kislányom van Bíbor és Rubina, iskoláskorúak, csodaszépek és okosak.

Férjemmel egy jogász bálon ismerkedtem meg főiskolásként Szegeden, így itt vertem gyökeret kiskunfélegyháziként a napfény városában.

Kozmetikusságomat sok más iskola előzte meg, hosszú utat jártam be, de amire a legbüszkébb vagyok, hogy évekkel ezelőtt egy közös vállalkozásban férjemmel együtt adtunk cégeknek arculati megjelenést.

Egy kedves barátnőm, aki már 20 éves ismer, hívta fel egy linkre a figyelmem, egy megjelent sminktetováló álláshirdetésre.

Magamra ismertem, így egyből jelentkeztem.

Sajnos mást vettek fel. De nem hogy letört volna a dolog, hanem szárnyakat kaptam: találkoztam és megismertem Zsuzsát, voltam a Szalonban, ahova úgy éreztem, amikor beléptem: Hazaértem!

Olyan hely, ahova vendégként is szívesen jön az ember és egy olyan hely ahol akár szívesen is dolgozna. Szépségről, nőiességről szólt minden, ahogy beléptem a sminktetováló szentéj kapuján…

A találkozás, az ott létem sok új gondolatot indított el bennem, így türelmesen figyeltem a FB-t és láss csodát a következő hónapban meghirdetett VIP napos sminktetoválásra rögtön ismét beadtam a jelentkezésem. A forgatás nagyon jó hangulatban zajlott, és persze nagyon tetszett a végeredmény, amit magamon láttam.

Úgy éreztem, ezt a jó érzést, hogy szebb lehettem Zsuzsa mesteri vonalai által nekem is el kell sajátítanom, amivel nap, mint nap mosolygósan elégedetten ébredő, csillogó szemeket, formás csodás színű szájakat és természetes szemöldököket adhatok nőtársaimnak.

2015. augusztus óta folytatom tanulmányaimat Zsuzsánál és figyelem mesterem minden egyes vonalát árgus szemekkel, hogy minél szebb szemöldököket tudjak készíteni.

2015. december végével váltam véglegesen csapattaggá, ami nagy megtiszteltetés.

2016 januártól önállóan készítem Zsuzsa végleges hozzájárulásával a legtermészetesebb és legrealisztikusabb szemöldököket, a klasszikus szemhéjkontúrokat és a szebbnél szebb, rúzsozott hatású ajaktetoválásokat.

Azonnal lenne kérdésed? Ne várj vele, tedd fel most!

Név:*
E-mail cím:*
Becenév:*
Kérdésem a következő::*
Telefonszám::
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot.:* igen