Te is szeretnél sminktetoválást, de még bizonytalan vagy? 

… úgy gondolod nem vagy elég  jól informált, vagy fenntartásaid vannak a témával kapcsolatban? Sok ellentmondás van abban, amit láttál, olvastál a kozmetikai tetoválással kapcsolatban?

…a barátnőidtől rémtörténeteket hallottál a sminktetoválásról és a tetoválókról, és ezek visszatartanak attól, hogy elgyere és megcsináltasd?

… egy előző sminktetoválásod nem olyanra sikerült, amilyenre igazán vágytál, és újra meg szeretnéd csináltatni,  de félsz az újabb csalódástól?

… követsz bennünket és láttad is, de nem igazán vagy tisztába azzal mi is állna Neked jól az új technikák közül

Ha a fenti kérdések bármelyikére „IGEN” a válaszod, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, akkor gyere el a nyílt napunkra!

A hölgyek körében azért ott van örökké a kíváncsiság. Lehet elsőre valamiért nem tetszik neked, mert láttálmár csúnyát, régit, erős fekete/kék/lila/zöld csíkot valakinek a szemöldöke helyén. De aztán látsz egy szépet ismerősön, vagy feljönnek a referenciamunkák a közösségi oldalon, nézegeted és már nem is olyan sarkos többé a véleményed.

Te hol tartasz most a sminktetoválással?

 • Szkeptikus vagy azzal kapcsolatban, hogy Neked szükséged lenne-e rá?
 • Vagy már azért jobban utána olvasol a témának, elkezdtél érdeklődni?
 • Netán már követsz 1-2 szalont és fogalmazódnak is a kérdéseid?
 • Esetleg már kérdezősködsz is itt-ott, gyűjtöd a válaszokat, megerősítéseket?

Nos, mi tudjuk, hogy ez egy HOSSZÚ FOLYAMAT, és ez így is van jól. Meg kell gondolni, át kell rágni Magad sok-sok információn, látni kell gyógyult tetoválásokat, tudni kell, milyen technikák közül választhatsz, milyen színek jöhetnek szóba, ki fogja a tetoválást elkészíteni, stb., stb.

Zsuzsi 25 éve azon dolgozik, hogy kérdéseidre, kételyeidre megadja a választ és mire hozzánk jössz sminktetoválásra, kérdéseid legnagyobb része már választ kapjon és biztos legyél a döntésedben. Folyamatosan tájékoztatunk a közösségi oldalainkon, weboldalunkon, blogunk is van és persze személyesen és telefonon is mindig rendelkezésre állunk.

MOST IS ÚGY DÖNTÖTTÜNK, LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK A KÉRDÉSEK, KÉTELYEK MEGVÁLASZOLÁSÁRA ÉS KINYITJUK A KAPUINK OLYANOKNAK, AKIK ÉRDEKLŐDNEK, TAPOGATÓZNAK, VAGY AKIK MÉG MINDEN LEHETSÉGES TANAKODÁSUKRA VÁLASZT KERESNEK.

Várunk szeretettel április 26-án, kedden a Berényi Szalonba egy olyan kötetlen, hölgyek közti találkozóra, ahol tabuk nélkül beszélgetünk a sminktetoválásról. Ezt a napot arra szánjuk, ami a szenvedélyünk és nem hagyunk megválaszolatlanul egyetlen kérdést sem. Kötöttségek és kötelezettség nélkül, pusztán segíteni szeretnénk, és jól érezni magunkat Veled. 

A PROGRAM:

 • Érkezés, ismerkedés, frissítők
 • Zsuzsi mesél a sminktetoválásról, érintve a kardinális kérdéseket, mutat sok-sok referenciaképet, elmondja, kinek-mit lehet megvalósítani, milyen technikák közül lehet választani, mi a menete, mi történik Veled a székében, mire kell számítani a gyógyuláskor és utána.
 • Válaszolunk minden érdeklődésre, nálunk soha nincs hülye kérdés.
 • Egy személyes konzultáción is részt vehetsz a beszélgetés után, ahol akár látványtervet is kaphatsz arról, hogyan állna Neked a sminktetoválás.

AJÁNDÉK…

Mi híresen jó vendéglátók vagyunk, most is készülünk Neked ajándékkal is, hiszen, ha megszületik Benned az elhatározás, szeretnénk, ha mi készíthetnénk el a sminktetoválásod. De most a legfontosabb cél, hogy teljes képet adhassunk Neked és ne maradj vakon a témával kapcsolatban.

 1. Ha szeretnél személyes konzultációt sminktetoválás tervezéssel, MOST, ezen az eseményen ezt INGYENESEN veheted igénybe. (A konzultáció ára más esetben 5.000Ft.) 
 2. Megajándékozunk egy ÉRTÉKES kuponnal, amit egy új sminktetoválás elkészítésénél válthatsz majd be.
 3. Egy csajos kis persellyel, amiben gyűjthetsz a sminktetoválásodra.
 4. Lesz még pár apró, de nagyon is hasznos meglepetésünk, amivel itt várni fogunk.
 5. Étlen-szomjan sem hagyunk, frissítőkkel várunk.

 VÁLASSZ IDŐPONTOK:

A napot kettéválasztjuk, lesz egy délelőtti és egy délutáni időpont, hogy megkönnyítsük az időbeosztásod. Ezt alul, a feliratkozó formon be is tudod majd jelölni, hogy Neked mi lenne ideális. Délelőtt 9 órától, vagy délután 13 órától.

A részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, így tudunk mi is tervezni, hiszen csak 8-8 Hölgyet tudunk fogadni a programra. A beszélgetésnél kb. 1 órával számolhatsz, és ha szeretnél a személyes konzultáción is részt venni, akkor számolj rá még egy kis időt. Jelentkezési sorrendben osztjuk be a konzultációkat, mindkét időpontnál 4-4 főt tudunk Zsuzsihoz és Vivihez egyéni megbeszélésre és tervezésre.

Tudjuk, hogy most sok minden közbejöhet. Nyugodtan jelentkezz, bármikor lemondhatod a részvételt, csak annyit kérünk, hogy tudasd velünk, ha mégsem tudsz jönni, hogy más élhessen a lehetősséggel. 

A HELYSZÍN

Ha szeretnél velünk tartani, nagy szeretettel várunk szalonunkban Szegeden, a Fürj u. 17. szám alatt.

Nem kell semmit hoznod, csak Magadat, és a nyitottságod.

Nem maradt más hátra, mint hogy jelentkezz, töltsd ki a feliratkozó formunkat és visszahívunk a részletekkel! 

E-mail cím:*
Keresztnevem:*
Telefonszámom:*
Ez az időpont lenne nekem jó:* Április 26., 9 óra
Április 26., 13 óra
Szeretném az egyéni, személyre szabott konzultációt is:* Igen
Nem
Elolvastam az Adatkezelési Nyilatkozatot:* Igen
Nem
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra hírleveleket, leveleket, DM leveleket küldjön.:* Igen
Nem