…hogy ne kelljen órákat utaznod a tartós szépülésért!

 

Szeretnéd, ha én készíteném el a sminktetoválásod? Nem tudsz eljönni  a szegedi szalonomba, mert messze van? Vagy nem vezetsz autót? Kevés az időd? Nem szeretnél útiköltségre is költeni?

Ha eddig csak ezek tartottak vissza attól, hogy nálam csináltass sminktetoválást…

Akkor mostantól ez sem lehet akadály!

Szegeden kívül már több vidéki városban is megtalálsz, és szívesen vállalom, hogy Téged is tartósan megszépítelek!

Hogyan lettem mobil sminktetováló?

Kozmetikus Kolléganőim kértek meg, hogy járjak el Hozzájuk és szépítsem meg a Vendégeiket, mivel ők nem készítenek kozmetikai tetoválást, viszont szuper szépítő módszernek tartják. Így már tulajdonképpen a pályám eleje óta rendszeresen járok több vidéki városba is tetoválni.

 

Mit jelent a mobil sminktetoválás pontosan? Hogyan valósul meg?

A mobil sminktetoválás azt jelenti, hogy az előre megjelölt napokon, megfelelő számú érdeklődés mellett 3-4 új sminktetoválást készítek Kolléganőim kozmetikai szalonjaiban szerte az országban.

Így, Neked vagy ismerőseidnek sem kell órákat töltenetek utazással ahhoz, hogy én készítsem el számotokra az általatok elképzelt, természetes hatású sminktetoválást.

 

Mit kell tenned? Hogyan tudsz időpontot foglalni?

Nagyon egyszerű, csak választanod kell! Te tudod, hogy melyik szépségszalon van Hozzád legközelebb, és ezután a helyhez megadott telefonszámon tudsz időpontot egyeztetni.

Ha mégis messze vagyok, látogass vissza a honlapra később, mert lehet, hogy hamarosan a Te közeledben is tetoválni fogok!

Megtalálsz:

Budapesten >>