BerenyiKozmetika_LOGO_w„Érdekel a sminktetoválás…de honnan tudhatok meg többet a témáról?” – TŐLÜNK!

– Honlapunkon részletesen kivesézzük a sminktetoválás előnyeit, hátrányait, megtudhatod a menetét, tulajdonképpen az érdeklődéstől egészen az utóápolásig fogjuk a kezed és segítünk.

– Facebookon minden nap találkozhatsz posztjainkkal, képeinkkel, mindig egy aktuális témát érintve. Ha követsz bennünket, nem marad semmi Benned megválaszolatlanul.

– Telefonon is igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni, keress bátran!

– Ha végképp bizonytalan vagy, személyes konzultációra gyere, és nem maradnak kételyeid!

 

ID-100200762„Félek a fájdalomtól, ki tud ebben segítségemre lenni?” – MI!

– Mindenféle tájékoztatást megkapsz a tetoválás előtt, elmagyarázzuk a tetoválás menetét, hogy milyen érzéstelenítést alkalmazunk az egyes részeknél. Itt kell megemlíteni, hogy CSAK MI intézünk például érzéstelenítő injekciót ajaktetováláshoz, amellyel tényleg teljesen fájdalommentes lesz annak a résznek a tetoválása, amitől a legjobban tart mindenki. Kattints ide a részletekért >>

– Tetoválás közben szakembereink folyamatosan felkészítenek arra, hogy éppen akkor  mi fog Veled történni.

– És a végén sem hagyunk Magadra, részletesen elmonjuk, hogy mit tehetsz meg a mielőbbi gyógyulás érdekében, megkapod utóápolási tanácsainkat.

– Legyél Te is az, aki azt mondja, hogy: „De kár volt ennyit várnom azért mert féltem a fájdalomtól, hiszen csak kellemetlen volt, de ilyen pozítív élményre nem számítottam.

 

„Milyen lesz majd a tetoválásom?” – MI MEGMUTATJUK!

Honlapunk és Facebook-oldalunk galériájában egy kazalnyi kép lesz a segítégedre. A gyönyörű munkák magukért beszélnek, és akár ki is választhatod közülük azt a formát, színt, ami Neked tetszik.

Ha a képek nem győznek meg, akkor már jónéhány videónk is van, amik bizonyítják sminktetoválóink profizmusát, hozzáértését.

Képekért katt ide >>

Videókért pedig ide kattints >>

 

„Félek,hogy kikopik majd a tetoválásom színe, mi lesz akkor?” – VISSZAJÖSSZ HOZZÁNK ÉS KIHASZNÁLOD EGYEDÜLÁLLÓ GARANCIÁNKAT! 

Való igaz, hogy korunk tetováló pigmentjei már nem olyan tartósak, mint azok voltak pl. 10-15 évvel ezelőtt… ez viszont nem is biztos, hog annyira nagy baj, figyelembe véve, hogy a divat is mennyit változik.

Mindenesetre CSAK NÁLUNK  24 hónapos frissítési árgaranciát vehetsz igénybe, amely annyit jelent, hogy ha 2 éven belül visszajössz hozzánk, akkor kedvezményes áron frissítjük fel tetoválásod, hogy újra tökéletes formát és színt kapjon az adott rész.

További garanciáinkról itt olvashatsz >>

 

Összegezve: Keress minket bátran, szívesen állunk rendelkezésedre akár személyesen, akár telefonon, akár az éteren keresztül!