8-9 éve szerettem volna tetoválást, mivel az eredeti szemöldököm elég hiányos. A megrajzolása nélkül nem szívesen mutatkoztam mások előtt, a sminkem legidőigényesebb része volt a mindennapos precíz megformálása és kihúzása.

A tetoválással hozzávetőleg 15 percet spórolok a reggeli készülődésből, és tusolás után sem nézek ki úgy, mint egy béka 🙂 Alig várom a nyarat!!! – eddig ugyanis kénytelen voltam a strandra is megrajzolt szemöldökkel járni – aminek végre vége! 🙂

A párom kimondja, amit gondol – így az ő véleménye miatt aggódtam leginkább. Javarészt elrettentő példákkal találkozott a neten, így óvva intett attól, hogy belevágjak egy sminktetoválásba.

Zsuzsa munkáit és azok kapcsán az én lelkesedésemet látva viszont „áldását adta” a tervemre. A szemöldök tetoválásom a legfrissebb állapotában is nagyon tetszett neki! Naponta többször is megnézi, vizsgálgatja, és mindig elismerően megdicséri!!

A barátnőim közül – bár tudták jól, hogy mire készülök – volt, aki megkérdezte, hogy „mikor is mész?” – mire én boldogan válaszoltam, hogy „már voltam!” :). Éppen az volt a célom, hogy a lehető legtermészetesebb hatást sikerüljön elérni, és ez a szálazásos technikának és persze Zsuzsa szakértelmének köszönhetően maximálisan meg is valósult!

A szemöldök az arcunk kerete: a formája, vastagsága, színe az egész megjelenésünket befolyásolja. Szerencsés az, akinek szép ívű, dús, természetes szemöldöke van, de ha nem tartozunk közéjük, csak kiváló referenciákkal rendelkező szakemberre és biztos, gyakorlott kezekre szabad bízni a korrekciót. Ha korábban találok rá a Berényi kozmetikára, akkor már sokkal korábban belevágok!

Minden részletre kiterjedő, nagyon precíz tervezés előzi meg a tetoválást, így még azok a milliméternyi szabálytalanságok is javításra kerülnek, amiket nap, mint nap a tükörbe nézve már észre sem veszünk.

Tökéletesen elégedett vagyok a tájékoztatás színvonalával, a megtervezés aprólékosságával, a kivitelezéssel és természetesen a végeredménnyel! Nem beszélve arról, hogy nagyon jól is éreztem magam, míg „készültem”!

MINDENKINEK csak ajánlani tudom a szalont, aki professzionális körülmények között szeretné szépíttetni magát!

Mándi Adrienn, Szeged