Örület mi? 

Te is ki vagy már attól, hogy MÁR ilyenkor a karácsonyról beszélünk?  Hidd el rajtunk is nagy a nyomás.

És most elpletykálom Neked, hogy ki volt az, aki kitalálta, a „VÁSÁROLJ KORÁBBAN” kampányt, a 19. század végén, Florence Kelley. Aki arra buzdította a vevőket, hogy kerüljék el a karácsony előtti rohanást. 

De most tényleg gondolj bele, azt akarod, ami tavaly volt? Hogy december közepén még nem is tudod, hogy kinek mit szeretnél adni ajándékba? 

Nekem egy jó évem volt, talán 1993-ban, mert akkor már nyáron karácsonyi ajándékokat vásároltam. Csodás év volt, nyugalom, beigli, forralt bor… 

A z ó t a? Soha nem tudtam megismételni. 

De Neked most még nem késő. Olvass tovább!

Lepd meg Magad!

Miért ne lehetnél most Te is fontos? 

Miért ne lehetnél most Te az első? 

Miért ne kényeztethetnéd el Magad?

Megérdemled!

Nem könnyű időszak van mögötted. 

Csak válassz a lentebbi lehetőségekből.

A barátnőddel is szoktatok egymásnak ajándékot venni? Nem tudod mit adj Anyukádnak, vagy a Tesódnak, mert már mindenük megvan? 

Megértem, sokszor vagyok én is így vele. Ezért, ha igazán különleges és ütős ajándékot szeretnél adni, aminek ráadásul úgy fognak örülni, hogy rögtön a nyakadba ugranak, akkor ne is keress tovább, mert itt megveheted. És nem utolsó sorban a karácsonyi ajándék KIPIPÁLVA! Nem szántál az ajándékra ennyi pénzt?  Nem gond, mert nálunk nem kell megvenned egy egész sminktetoválást, vehetsz csak PONT ANNYI ÉRTÉKBEN, amennyit az idén ajándékra gondoltál neki. Viszont egy nem megszokott, de különleges ajándékkal rukkolhatsz elő. 

5.000.-, 10.000.- és 20.000.- Ft-os kuponokat is vásárolhatsz, amelyekhez egy csinos, igazán csajos perselyt ajándékozunk, amiben gyűjteni lehet a sminktetoválásra. És átadhatod benne az ajándékot, nem is kell külön csomagolás. A kuponokkal elindíthatod az ünnepeltet a tervezés felé, adhatsz neki egy löketet arra, hogy Magával is törődjön egy picit.

Ha Magadnak lesz, tekintheted befektetésnek, és gyűjthetsz arra, hogy teljesüljön a vágyad és elkészíthessük álmaid sminktetoválását. 

Hogyan szerezheted meg a karácsonyi ajándékot?

  • Keress bennünket e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen.
  • Szalonunkban megvásárolhatóak az ajándékutalványok és a kuponok.
  • Címleteink: 5.000,-, 10.000,-, 20.000,-
  • A teljes tetoválást is megvásárolhatod. 
  • Minden vásárlás mellé csinos persely jár, amellyel ösztönözzük az ajándékozottat…vagy akár magunkat, hogy tovább gyűjtsön. Kuponod mellé, legyen az bármilyen összegű, AJÁNDÉKBA adjuk a Sminktetoválásra gyűjtök Perselyt (értéke 890,-)
  • Nem vagy szegedi? Semmi gond! Szívesen postázzuk a kupont/kuponokat a persellyel együtt (a szállítás költsége 1.600,-).
  • Van lehetőség email-en keresztül elküldenünk a kuponokat, utalványokat, ha így szeretnéd. 
  • A kuponok 1 évig felhasználhatóak a vásárlás napjától számítva.
  • Más ajánlatokkal a kupon nem összevonható.
  •  

Elérhetőségeink: E-mailt írhatsz a berenyikozmetika@gmail címre, vagy üzenhetsz Facebook oldalunkon  Szalonunk munkanapokon 8 és 16 óra között nyitva tart, címünk Szeged, Fürj u. 17. Telefonszámunk: +36309158623