Nézd meg a videót elmondjuk mire figyelj ha nyáron csináltatsz sminktetoválást!

„Gondtalan strandolás-garancia”

 

 

Sokan úgy hiszik, hogy nyáron nem csináltathatnak mikropigmentációt.

Szeretnénk megnyugtatni: ha eldöntötted, és belevágsz, az év bármely időszakában készíttethetsz kozmetikai tetoválást!

 

Mikor NE csináltass sminktetoválást?

Nyaralás előtt 2 nappal: nem szeretnél smink nélkül maradni a tengerparton, ezért mindenáron és azonnal sminktetoválást akarsz? Nem ajánljuk! Ahhoz, hogy szépen megmaradjon, és gyorsan meggyógyuljon a tetoválásod, gondos ápolásra van szüksége, amit nem biztos, hogy biztosítani tudsz a nyaralás közben. Mivel az intenzív napsugárzás egyébként is befolyásolhatja a sminktetoválásod színét, ez friss pigmentáció után különösen káros lehet a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Melyik nyári időpont a legalkalmasabb sminktetoválásod elkészítésére?

Hogy valóban gondtalan legyen a nyaralásod, min. 2 héttel előtte csináltasd meg kozmetikai tetoválásod, így biztosan van ideje rendesen meggyógyulni a felületnek (még ha esetleg herpeszed is lett). Mivel az ingyenes korrekcióra 3 hónapon belül kell eljönnöd, bőven lesz időd a korrekcióra a nyaralás után.

Nincs is más dolgod, mint hogy gondold át a nyarad, és jelentkezz be hozzánk >>

Hogyan védd nyáron sminktetoválásod?

Bármilyen régi is legyen kedvenc tetoválásod, fontos, hogy rendszeresen (mindig) védd, minimum 30 faktoros fényvédő krémmel. Az UV sugarak hatására nem csak gyorsabban kopik kozmetikai tetoválásod színe, hanem könnyebben változik is (pl. szemöldök kivörödése).

Amit nálunk is beszerezhetsz:

tattoomed-sun-protection-stick

 

 

Tattoo Sun Protection & Care

Rendkívül hatékony UVA/UVB védelem a tetovált bőrre, 30-as faktorszámmal.

A kiváló minőségű összetételeinek és a hatékony UVA/UVB sugárzásokkal szembeni védelmének köszönhetően azonnali fényvédelmet nyújt. A nap sugárzásai maradandó károsodásokat, mint fakulás és a bőr idő előtti öregedését okozhatják, a megfelelő fényvédelem nélkül. A stift ára 2.200,- Ft. 

 

 

 

Azonnal lenne kérdésed? Ne várj vele, tedd fel most!

Név:*
E-mail:*
Becenév:*
Kérdésem a következő:*
Telefonszám:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.