Ez egyénenként változó… Tudom, pont ez az, amit senki sem szeret hallani, mert ez olyan megfoghatatlan. Az biztos, hogy nem egyik hónapról a másikra fog kikopni, hanem először csak halványodni kezd.

 

Lássuk, mi az, ami befolyásolja a sminktetoválásunk tartósságát…

UV sugárzás: a sminktetoválás legnagyobb ellensége, mert nem csak halványítja, de a pigment színét is befolyásolhatja. Tapasztalataim azt mutatják, hogy aki sokat jár szoláriumba vagy szeret napozni, annak biztosan hamarabb kell frissítenem a sminktetoválását.

A szín: minél világosabb színt választasz, annál hamarabb fog elhalványodni.

Pl. ha szőke vagy világosbarna a hajad, mindenképpen egy világos árnyalatot fogok neked ajánlani szemöldöktetoválásodhoz, így lehetséges, hogy 1,5 év múlva el kell jönnöd egy frissítésre.

Ha világos a bőröd, és akár a szemöldöködre, akár az ajkadra egy közepes vagy egy sötétebb tónust választasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy sokkal később kezd el halványodni a sminktetoválásod.

A kor: idősebbek bőrében (50+) hosszabb ideig marad meg a pigment. Miért van ez?

Egyszerű biológia: a kor előrehaladtával a bőr azon rétege (sejt közötti állomány), ahol a pigment helyezkedik el, egyre hosszabb idő alatt újul meg, míg fiataloknál ez 2-3 év alatt megy végbe.

Bőrtípus: a száraz, vízhiányos bőrben hosszabb ideig marad meg a festék, sőt sötétebbnek és élénkebbnek is látszik. Sajnos, akinek zsíros, tág pórusú a bőre, az számíthat arra, hogy hamarabb halványodik majd a tetoválása, és a színek sem lesznek olyan élénkek (pl. ajak).

 

Ennek tudatában, ami ígérhető, amíg látható egy sminktetoválás:

Szemhéj: akár 2-3 év is lehet, ha fekete színt választasz.

Ajak: 2-3 év is lehet; itt is érvényes az, hogy minél világosabb a választott pigment, annál hamarabb elhalványodik.

Szemöldök: max.1-1,5 évet szoktam ígérni. Világos színeknél még hamarabb halványodik a szemöldöktetoválás!

Ha nálam csináltatod sminktetoválásod, a következő frissítési kedvezményeket garantálom>>

 

Azonnal lenne kérdésed? Ne várj vele, tedd fel most!

Név:*
E-mail:*
Becenév:*
Kérdésem a következő:*
Telefonszám:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.