Közvetlenül sminktetoválás után:

 

 

 

Boldog vagy, hogy végre elkészült a szemöldöktetoválásod. 🙂 A tetovált terület körül enyhe duzzanat és kipirosodás fordulhat elő, amely a szemöldök körül fél-1 óra múlva már el is múlik. Nyugodtan lehet emberek közé menni:), volt aki sminktetoválás után egyből dolgozni indult…

Mit fogsz érezni?

A tetovált terület húzódik, viszket – tudjuk, ez kellemetlen, de a keletkezett vart semmiképp se kapargasd, ne dörzsöld, és ne radírozd le! Szépen, magától kell, hogy leváljon néhány nap alatt.

Mit kell tenned?

A hámosítóval (Bepanthen Plus) naponta többször, akár 6-10 alkalommal is (amikor csak száraznak érzed a tetovált felületet/amikor húzódik a bőr), vékonyan kend be a bőröd, éjszakára vastagabb rétegben is lehet.

Tanács:

Igyál Calcium-Sandoz pezsgőtablettát, hogy hamarabb elmúljon a duzzanat. A tetoválásod színe pár napig erőteljes, intenzív. Olyan, mintha frissen festetted volna a szemöldököd. Ezután majd szépen halványodik, a végeredmény 30-40%-al világosabb lesz, mint közvetlenül utána. Ha szálazott technikával készül a tetoválás, akkor a szálak eleinte élesebben látszanak, de idővel szépen összeállnak és csak finoman láthatóak.