Attól félsz, hogy ilyen lesz a végeredmény:Képek: Internet

Ha igen, akkor olvass tovább…

Lehet, hogy elcsépelt és unalmas téma, DE mivel szinte minden héten megkeresnek azzal, hogy segítsek az elrontott sminktetoválásukat korrigálni, fontosnak érzem a téma részletes kifejtését!

Hol érdeklődj utána, kit kérdezz?

Internet: Lehet, hogy velem is itt találkoztál először…

A weboldalon nézd meg, hogy van-e saját képgaléria, saját munkákkal!

Olvasd át, hogyan ír a sminktetoválásról! Ugyanazt a reklámszöveget használja, amit a legtöbben, és nincs önálló szakvéleménye, tanácsa? Tudsz-e kérdezni tőle e-mailben?

Kozmetikusod, Fodrászod, Plasztikai sebészed:

Kérdezd meg, hogy ők kit ajánlanak, mert az ő kezeik között biztosan sok tetovált vendég megfordult, így könnyen kideríthető a legügyesebb sminktetováló személye.

Ajánlás látott munka alapján: ez a legjobb, de ha egyik ismerősödnek sincs sminktetoválása, akkor még mindig ott vannak az előző lehetőségek.

Ha belevágsz…

Olyan szakembert válassz, akinek a fő területe a sminktetoválás, hiszen az arcodról van szó, és a sminktetoválás évekig megmarad.

Legyen lehetőséged konzultációra, ahol külön időt biztosítanak Neked, és felteheted a kérdéseidet.

A konzultáció során kapnod kell egy előzetes sminktetoválás tervet: mutassa meg a sminktetováló, hogyan tudna javítani az egész arcodon, legyen részletes információd színekről, ill. a bőrben történő esetleges változásukról. Tud-e a tetováló elég nagy színválasztékot mutatni?

Az első benyomás: egy sminktetováló szalon inkább hasonlítson egy „klinikára”, mint egy „tetkós barlangra”…

Sminktetoválás képek: napjainkban szinte elképzelhetetlen, hogy egy profi sminktetováló ne rendelkezzen sminktetoválás előtte-utána fotókkal.

A saját munkáimat ide kattintva tekintheted meg>>

Kérdezd ki, milyen kockázatokat és előnyöket tartogat a kozmetikai tetoválás, dönts olyan szakember mellett, aki őszintén elmondja, mire számíthatsz. Alapvető lenne, hogy tetoválás előtt átolvass egy egyetértési nyilatkozatot, ami tartalmazza a fő rizikó faktorokat és az összes tetoválással kapcsolatos tudnivalót, ezen kívül biztosítsa számodra, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseidet feltehesd.

Fontos, hogy sminktetoválás után rövid időn belül (ált. 3 hónap) lehetőséged legyen egy díjmentes korrekcióra, a legtöbb jó hírű szalon ezt automatikusan felkínálja.

A díjmentes korrekció mellett mi további kedvezményt is biztosítunk – kattints ide a részletekért>>

A tetoválás utáni napokban jó, ha van lehetőséged felhívni a sminktetoválódat, ha a gyógyulással vagy az utóápolással kapcsolatban lenne valami kérdésed.

Legyen gyanús, ha azt ígérik, hogy:

Fél óra alatt készen leszel.

5 évig ugyanolyan marad a sminktetoválásod.

Fájdalommentes lesz a tetoválás.

Nincs szükség előrajzolásra.

Ha már bejelentkeztél, inkább hagyd ott a helyet, ha:

Nem készítenek előrajzolást, vagy nem nézheted meg tükörben.

Nincs kellő mennyiségű szín a palettán.

Úgy érzed, nem kaptál kielégítő tájékoztatást.

Higéniai hiányosságokat tapasztalsz.

Valamiért úgy érzed, nem vagy biztonságban!

Dönts jól elsőre!