Nosztalgikus hangulatot hozott ez a tavasz, a jó idő…

 

Igaz, már több, mint 22 éve tetoválok, mégis a mai napig izgatottan lépem át a szalon ajtaját a munkanapokon.

Ehhez nagyban hozzájárul a szalonunk szépsége, hangulata is. Szeretek oda belépni és a vendégeink is mindig jól érzik nálunk magukat, sok dícséretet kapunk.

Idén a Fürj utcai szalon 10. évfordulóját ünnepeljük.

Hosszú tervezés és átalakítás előzte meg a nyitást, hogy olyan lehessen, amilyennek igazán szerettem volna látni. Büszke vagyok rá, mert minden egyes centiméterét én terveztem és találtam ki. Talán sokan nem is tudják, de mielőtt sminktetováló lettem lakberendezőként dolgoztam néhány évet. Elegáns, letisztult, kényelmes, hogy a vendégeim minden igényét kielégítse.

Kivel mással ünnepelhetnénk szalonunk 10. évfordulóját, ha nem a régi vendégeimmel – így Veled is!

Játssz velünk!

Egy nyereményjátékot indítunk, melyben CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A VENDÉGEINK  vehetnek részt.

Jelen vagy az Instagramon, vagy a Facebookon?

Akkor jól figyelj:

Posztolj valamelyik platformon egy képet Magadról, amin Te vagy látható és természetesen a nálunk készült sminktetoválás is látszik. Ennek nem kell szelfinek lennie, és jó régebbi kép is, a lényeg, hogy jól látszódjon az arcod és a sminktetoválásod. Nagyon egyszerű dolgod lesz:

 1. Insagramon: Jelöld be rajta a @berenyisminktetovalas-t és megjegyzésbe használd a #dobdelarúzsod hashtaget. Itt találsz meg az INSTÁN >>
 2. Facebookon: Jelöld meg a képen a Berényi Sminktetoválás és Kozmetika-t, mint helyszínt. Ez be tudod jelölni a képen, vagy helyként is megadhatod ugyanezt. A bejegyzésben pedig használd a #dobdelarúzsod hashtaget.
 3. Adj visszajelzést és ajánlj bennünket a Facebook oldalunkon és itt is használd a #dobdelarúzsod hastaget ezen a linken >>, 

 

Ami fontos, hogy mindkét oldalon nyilvános legyen a profilod, mert csak akkor kapunk értesítést a megjelölésről, így csak ebben az esetben tudsz a játékban részt venni.

Amire mindenképpen  gondolnod kell:

A kép ne legyen csoportkép, vagy olyan kép, ami más emberek személyiségi jogait sérti.

A kép legyen a Tiéd, ne pedig egy harmadik fél, vagy cég tulajdona.

– Ha családi képet használsz, akkor ne legyen gond a többi családtag részéről, hogy Te ezzel pályázol.

Legyél a képen felismerhető és látszódjon a sminktetoválásod.

A játékunk 2019. április 1-től 30-ig fut.

 

Nevezhetsz több képpel is, és 3, fent említett platformon is (Facebook, Facebook vélemény, Instagram) ebben az esetben több esélyed lehet a nyereményre is! De minden esetben meg kell felelned a játékszabálynak, tehát be kell jelölnöd a szalont és használni a #dobdelarúzsod hashtaget.

 

És hogy mi a nyeremény???

 

A FŐDÍJ egy sminktetoválás!

A nyereményjáték résztvevői között május 2-án kisorsolunk egy szerencsés nevezőt, aki egy sminktetoválást kap ajándékba.

A nyertessel a közösségi oldalon, vagy telefonon felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatást adunk a részletekről.

Mindegy, hogy az frissítés, vagy új tetoválás, bármit kérhet a szerencsés nyertes. A nyeremény sminktetoválást bármelyik sminktetoválónk elkészítheti, a szabad időpontok függvényében.

A sminktetoválás elkészülésének határideje: 2019. május 31.

HETI nyeremények

A 10 éves jubileum alkalmával visszahozunk 2 szépítő tevékenységet a szalon kínálatába, és ezen belül, amit nyerhetsz: 

 • az Xtreme lashes szempilla hosszabbítást
 • és a NANO Light IPL-es, tartós hónalj szőrtelenítést

A fődíj mellett minden héten kisorsolunk 1-1 szerencsés nyertest, aki közül az egyikőjük egy pár szál szempilla szőrrel gazdagabb, a másik játékosunk pedig jó néhány szál szőrrel szegényebb lesz.

Ugye játszol velünk?

Nincs más dolgod, mint hogy posztolj, jelölj, hashtagelj 🙂

 

Az alábbiakban tudod elolvasni a játékszabályzat részleteit!

Az Arckontúr Kft. #dobdelarúzsod – Játékszabályzat és Adatvédelmi Tájékoztató

A #dobdelarúzsod nyereményjáték szervezője az Arckontúr Kft. (Berényi Sminktetováló Szalon, Székhely: 6726 Szeged, Fürj u. 17., Cégjegyzékszám: 06-09-021679, Adószám: 25103313-2-06).

A szervező kijelenti, hogy

 az általa meghirdetett jelen Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXXIV. hatálya alá.

 A Játék lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat az Arckontúr Kft. dolgozói látják el.

 A Játékot a Szervező a https://www.instagram.com/berenyisminktetovalas/ Instagram oldalon és a https://www.facebook.com/BerenyiSminktetovalas/  Facebook oldalon keresztül bonyolítja.

A Játékos a Játék leírásában részletezett kritériumok alapján beküldött fénykép beküldésével automatikusan részt vesz a Játékban, és ezzel maradéktalanul elfogadja jelen Játékszabályzat feltételeit, beleértve az adatkezelési rendelkezéseket is.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a fénykép beküldése (továbbiakban: pályázat benyújtása) előtt az ő kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására kötelezettségek keletkeztetése vagy előnyök szerzése végett nem hivatkozhat.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt venni, és a Szervező jogosult az ilyen Játékost saját döntése alapján a Játékból kizárni.

2. A Játékban részt vevő személyek:

 A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött cselekvőképes internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).

 A Játékban a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, valamint a promóció kapcsán a Szervező  megbízásból tartalmat készítő influencerek nem vehetnek részt.

 A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja.

 Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

 A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

3. A Játék menete, időtartama:

A Játék menete: A sorsolásokon az a Játékos vehet részt, aki a Játék időtartama alatt saját, nyilvános Instagram profilján publikus módon teszi közzé azt az általa készített fotót (pályázat), ami saját magát és az Arckontúr Kft. által készített tetoválását/tetoválásait  ábrázolja, megjelöli (tag-elés) rajta a berenyisminktetovalas-t,  továbbá a képet ellátja a #dobdelarúzsod hashtag-gel.

Facebookon is pályázhat. Ott is kérünk egy olyan fotót, ahol a Játékos és a Berényi Sminktetováló Szalonban készült tetoválása jól látható, bejelöli a képen a Berényi Sminktetoválás és Kozmetika-t, bejegyzésben pedig használja a #dobdelarúzsod hashtag-et.

 • A Játékban való részvételnek feltétele, hogy a Játékos saját maga megjelenjen a fényképen, de ez lehet régebbi kép is, a lényeg, hogy a Berényi Sminktetováló Szalon által készített tetoválás látszódjon rajta.

 • A Játékos olyan pályázatot nyújt be, amin saját maga megjelenik, így ezzel önként és kifejezetten hozzájárulását adja a Játékszabályzat és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásához.

 • Egy pályázatot több alkalommal is be lehet nyújtani, különböző képpel a nyereményjáték során, a fenti feltételeknek megfelelően (bejelölés, tag-elés).

Ebben az esetben nagyobb a nyerési lehetőség is, minden kép egy részvételt jelent a feltételeknek megfelelve.

 • A Játék keretében kizárólag jogtiszta tartalom felhasználásával készült, illetve más szerzői jogát nem sértő képek tölthetők fel. Így a Játékosnak figyelnie kell arra, hogy mások személyiségi jogait ne sértse, ha lehet, egyedül szerepeljen a képen!

 A Szervező kizárja a felelősségét a feltöltött képekkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő szerzői jogi, továbbá egyéb jogsértésekkel kapcsolatban.

A Szervező nem vállal felelősséget, ha valaki a képet harmadik személy nevében tölti fel. A Játékkal kapcsolatos, illetve felhasználói jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatban sem Szervező, sem a Szervező megbízottjai semminemű felelősséget nem vállalnak.

A Játék időtartama: A Játék 2019. 04. hónap 1. nap 08.00 órától 2019. 04. hónap 30. 23:59 percig tart.

A sorsolás időpontja:

 1. május 2. csütörtök.

 • A Nyertesek nevét a sorsolást követően Instagram és Facebook bejegyzésben tesszük közzé, az adategyeztetés lezárultát követően pedig a Nyertesek neve a Szervező weboldalán (https://berenyizsuzsa-sminktetovalas.hu/jubilal-a-szalonunk-unnepelj-te-is-velunk/) is feltüntetésre kerül.

 • A Nyerteseknek az értesítéstől számított 30 munkanapon belül fel kell venniük privát Facebook és/vagy Instagram üzenetben a kapcsolatot adategyeztetés, illetve a nyeremény átadási formájának egyeztetése céljából.

 1. 4. Nyeremények:

 • A Játék nyereményét az Arckontúr Kft. (Székhely: 6726 Szeged, Fürj u. 17., Cégjegyzékszám: 06-09-021679, Adószám: 25103313-2-06) ajánlotta fel.

 • A nyeremény: 1 db tetszés szerinti sminktetoválás elkészítése, ez lehet új tetoválás, vagy egy régi tetoválás frissítése.

A nyeremény kisorsolására a számítógépes nyilvántartás segítségével a Facebook és/vagy Instagram regisztrációkor megadott felhasználónevekből véletlenszerű számgenerálással kerül sor háromtagú sorsoló bizottság jelenlétében, nem nyilvános sorsoláson. A sorsolásokra a Szervező székhelyén (6726 Szeged, Fürj u. 17.) kerül sor.

A sorsolásokról jegyzőkönyv készül.

A nyeremények nem átruházhatóak, készpénzre nem válthatók.

A Nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

 • ha a Szervező megkeresésére 30 munkanapon belül nem válaszol; · ha nem lehet felvenni a Nyertessel Facebook komment vagy komment válasz formájában a kapcsolatot; · ha a Nyertes úgy nyilatkozik, hogy a nyereményt nem tudja vagy nem akarja átvenni. · egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert; · egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja · ha a Nyertes nem a saját fotójával vett részt a Játékban; · jelen Játékszabályzat bármely pontját megsérti. · amennyiben a személyes adatok kezelése kapcsán a hozzájárulás visszavonása a Játék Időtartama alatt, illetve a Nyeremény átadása előtt történik, a Játékban a Játékos nem vesz részt, illetve a Nyereményre való jogosultságát elveszti. A Nyeremény átadását követően a Játékos nem tehet olyan nyilatkozatot, mely jelen Játékszabályzatba foglalt vállalásával ellentétes. · A Játék Nyereményét csak olyan Játékos nyerheti meg és kaphatja meg, aki a Játék Időtartama alatt és a sorsolás időpontjában is még élő Instagram vagy Facebook regisztrációval rendelkezik.

 1. Nyertesek értesítése

A Szervező Facebook és Instagram oldalán teszi közzé a nyertes személyét, azonkívül privát üzenetet is küld ezeken az oldalakon.

 • A Nyertesekkel a Szervező Facebook vagy Instagram privát üzenet formájában veszi fel a kapcsolatot

 • A Nyertes vállalja, hogy a Facebook vagy Instagram privát üzenet formájában történt értesítés után 30 munkanapon belül a Berényi Sminktetoválás és Kozmetika Facebook oldalára vagy a Berenyisminktetovalas Instagram profiljára küldött privát üzenetben adategyeztetés céljából felveszi a kapcsolatot a Szervezővel.

 • A Nyertes a sikeres kapcsolatfelvételt követően minden levélváltás után 5 munkanapon belül köteles reagálni a Szervező, illetve a Lebonyolító üzenetére. Amennyiben ez nem történik meg, a Nyertes elveszti a jogosultságát a Nyeremény átvételére.

 • Amennyiben a Nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot vagy a Nyertes nem teljesíti a Játékszabályzatban foglalt feltételeket, a Nyereményre való jogosultságát minden további értesítés nélkül, a kapcsolatfelvételre megadott határidő eredménytelen elteltét követően elveszti. A Nyereményre való jogosultság megállapításához, valamint a Nyeremény átadása körében a Nyertes személyének kétséget kizáró megállapításához, illetve ellenőrzéséhez a Szervező és a Lebonyolító kötelezheti a Nyertest személyazonosságának igazolására.

 • A főnyeremény Nyertese hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a nevét és a róla készült fényképet a Játék lebonyolításáról és a nyeremények átadásáról való tájékoztatás érdekében közzéteheti a Facebook közösségi oldalon, Instagram csatornáján, illetve saját honlapján A Nyertesek a Játékban való részvétellel kifejezetten és visszavonhatatlanul, ellenszolgáltatás igénye nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy pályázatuk a promóció időtartama alatt és annak lezárultát követően időkorlát nélkül megjelenhessen a Szervező Facebook oldalán, Instagram oldalán és a weboldalán..