A Berényi Sminktetováló Szalon 8 éve Költözött a Fürj utcába.

Csak úgy suhannak az évek, főként az utolsó 2 évünkről mondhatjuk ezt, nagy változások történtek nálunk.szalon_kollazs_Berényi_Sminktetovalo_Szalon

 • Többen lettünk…. egyre többen. Ma már Zsuzsi mellett 2 sminktetováló kolléga, Rita és Erika dolgozik.
 • Recepciónk mellett már iroda is működik, hiszen már sminktetováló pigment forgalmazásával és oktatással is foglalkozunk. Viola, és mostmár Helga is a háttérmunkában vesz részt.
 • Új csapattagunk Ivett fogad mostantól Téged a szalonban, fordulj hozzá bizalommal, ha időpontra vagy bármire szükséged van.
 • A szalon is bővült, mostmár 2 kezelőben folyik a sminktetoválás.
 • Zsuzsi, Rita és Erika folyamatosan képzéseken vesznek részt, hiszen az elmúlt 1-2 évben robbanásszerűen jöttek az új technikák a sminktetoválásban.

 

Ezek a változások számunkra nagyon fontosak, és ezt Veled szeretnénk megünnepelni, hiszen megtiszteltél már bennünket a bizalmaddal, és így fontos része lettél szalonunk életének.

 

Szeretettel várunk sminktetováló nyílt napunkra!

A nyílt nap időpontja és helyszíne: 

2017. május 19. péntek,  16 órától, aBerényi Sminktetováló Szalonban.

Nagy örömmel látunk Téged vendégül, lesznek finomságok és frissítők, na meg persze sok-sok újdonság, ami a sminktetoválást érinti.sminktetovalok_kollazs_Berenyi_Sminktetovalo_Szalon

 • A partin beszélgetni fogunk a legújabb trendekről,technikákról, így felkészülhetsz előre, hogy frissítéskor szeretnél-e valami újat kipróbálni. Ezeket a technikákat sminktetováló kolléganőink szemléltetni is fogják képekkel, videókkal, így megbizonyosodhatsz arról, hogy következő alkalommal, ha hozzánk jössz, milyen újdonságok közül választhatsz, mi lenne Neked az ideális. 
 • Lesz személyes konzultáció, előrajzolás is, melynek értéke 5.000Ft, de ezen a napon AJNÁNDÉKBA  adjuk. Jelentkezz be Erikához és Ritához és előrajzolják a következő tetoválásod tervét. Ehhez kérlek az alábbi formon jelentkezz be időpontért!
 • Kötetlenül beszélhetünk felmerülő kérdéseidről, kételyeidről a sminktetoválás kapcsán.
 • Nincs igazi parti meglepetés nélkül… ezt a helyszínen meg is tudod, különlegesen jó kedvezménnyel foglalhatsz időpontot sminktetoválásra, és ha ezt a helyszínen megteszed, ajándékot is kapsz mellé…

  ajandek_sminktetovalo_nyilt nap.Ajándékkupont adunk minden lefoglalt időponthoz 3.800Ft értékben!

  Szemöldök-és ajaktetoválásod elő és utóápolásához ajánljuk, gyógyászati bőrápoló, amit kifejezetten a tetoválás utáni bőrfelületre fejlesztettek ki. A Tattoomed After Tattoo gyógyhatású, parabén mentes és bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

  Tattoo Sun Protection & Care Rendkívül hatékony UVA/UVB védelem a tetovált bőrre, 30-as faktorszámmal. A kiváló minőségű összetételeinek és a hatékony UVA/UVB sugárzásokkal szembeni védelmének köszönhetően azonnali fényvédelmet nyújt. A nap sugárzásai maradandó károsodásokat, mint fakulás és a bőr idő előtti öregedését okozhatják, a megfelelő fényvédelem nélkül.

  És ezzel már meg is oldottad a tetoválásod teljes körű ápolását.

 

Van olyan rokonod, barátnőd, ismerősöd, akit érdekel a sminktetoválás?

Hozd el Őt is Magaddal, szeretettel látjuk 🙂

Szívesen elmondjuk neki a sminktetoválás folyamatát, válaszolunk felmerülő kérdéseire, szívesen tervezünk neki, hogy biztonsággal tudjon dönteni.

Fontos, hogy visszajelezz nekünk, hiszen mi nagy szeretettel készülünk.

Ha szabaddá tudod tenni Magad és részt tudsz venni, kérlek töltsd ki ezt a formot:

E-mail cím:*
Név:*
Telefonszám:*
Részt szeretnék venni a nyílt napon:*
Hozok magammal 1 főt, akit érdekel a sminktetoválás:*
Nekem ilyen sminktetoválásom van:* Szemöldöktetoválás
Szemhéjkontúr tetoválás
Szemhéjsatírozás
Ajaktetoválás
Kérek előrajzolást, sminktetoválás tervezést: Igen
Nem
Tudomásul vettem az adatvédelmi nyilatkozatot:*
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra hírleveleket, értesítéseket küldjön:*