Mi a szalonunkban konkrétan nem végzünk tetoválás eltávolítást, de hosszú évek óta, szoros szakmai kapcsolatban dolgozunk együtt a Szent Gellért Magánklinika Plasztikai sebészet-tel ezen a területen is.

Csináltunk együtt számos eltávolítást olyan esetben, ahol a szemöldök szőrzet megvolt. Valóban áldozatul esik néhány szőrszál, és valamennyi elszíneződhet (de nem az összes) a lézer sugár hatására.

DE! Ennek mértéke csekély ahhoz képest, hogy valakinek egy számára nem megfelelő sminktetoválással kell nap mint nap szembesülnie.

Ajak- vagy szemhéjtetoválásnál hasonló az eljárás, több alkalomra lehet szükség, hogy azután a megfelelően megkopott tetoválásra elkészüljön az új.

Ime egy történet, ami jól végződött:

Évi az alopecia egyik fajtájában szenved, ezért elveszítette a szemöldökét. A megoldást a szemöldöktetoválásban látta, azonban nem a megfelelő szakemberhez fordult elsőre.

Csalódott, és évekig nem is mert újra belevágni. kb. fél éve jelentkezett nálam, hogy tetszik, amit csinálok és javítsam ki a szemöldökét, hogy büszke lehessen rá és jól érezze magát végre a bőrében.

Részletesen megbeszéltük, hogy mit szeretne, elmondta, hogy a lehető legtermészetesebb forma és szálazás érdekelné, olyat, amit én készítek. Elmondtam neki, ha „végleges” jó megoldást szeretne akkor a régi, rossz tetoválás el kell távolítani, és sajnos, így csak később tudom megvalósítani az álom szemöldököt, de hosszútávon gondolkodva nem is olyan sok az a pár hónap.

Az eltávolítás alatt többször jelentkezett nálam, hogy lássuk eléggé kopott-e már a régi tetoválása ahhoz, hogy az újat elkészíthessem. Mostanra jött el a pillanat, hogy annyira megkopott már a pigment a bőrében, hogy el tudtam készíteni Évinek az új, élethű szemöldöktetoválását. Most már nem furcsa az arca, hanem büszkén viseli az új formát. Igaz, még a jobb oldali új szemöldökformából kilóg egy kicsi a régiből, de azt már könnyen kiszedik lézerrel, addig pedig korrektorral le tudja fedni.

Ha Te is hasonló szemöldöktetoválásban jársz és szeretnél változtatni rajta, keress meg bennünket. Lehet, hogy nem fogsz elsőre örülni annak, hogy mivel fog járni egy új, szép szemöldökhöz vezető út, de ha tudunk, segítünk Neked.

Tapasztalataink alapján nyugodt szívvel ajánlom őket, ha tetoválás eltávolításról van szó, ha még nem olvastad, íme egy kis tájékoztató és elérhetőség róluk, kattints IDE >>