A 66 éves Terike azzal keresett meg, hogy szépítsem meg, és arra gondolt, kitetováltatja a szemhéját és a szemöldökét. Elmondta, mennyire nincs kibékülve legörbülő, keskeny ajkával, de azzal úgysem lehet semmit kezdeni – gondolta.

Azt javasoltam, tervezzünk…

Elsőként az ajkát rajzoltam meg, ügyelve arra, hogy az új szájforma vonala ne fusson bele a száját lefelé görbítő ráncba, így eltereltük a figyelmet erről a vonalról.

A következő lépésben a szemöldök ívét varázsoltuk vissza. Annyira elégedett volt, hogy a szemkontúrt is előrajzoltuk.

Ez tényleg lehetséges?

Terike bevallotta, alig várta a korrekciót, a végeredmény pedig minden várakozását felülmúlta! Azóta mintha kicserélték volna, a kisugárzása gyökeresen megváltozott, mosolyog, magabiztos, örül az életnek! Elmesélte, hogy azelőtt utált reggelente tükörbe nézni, mert egy mindig rosszkedvű, legörbült szájú öregasszonyt látott visszanézni, de most szívesen néz tükörbe, és bárhová szivesen elmegy – amit 6 éve alig tett meg, csak a lánya vitte el ide-oda autóval, ha nagyon muszáj volt, egyébként nem mozdult ki….

[imagebrowser id=20]

Önbizalom növelés…

Szívesen nézek olyan műsorokat, ahol nőket változtatnak át – vagy inkább vissza – kiegyensúlyozottá, olyanná, aki újra jól érzi magát a bőrében, mert ez a legfontosabb.

Jó érzés, hogy én is visszaadhattam valakinek az önbizalmát, és a szépítés által megváltoztathattam az életét!