Hívj Báran! 30/9158-623

“Szakavatott” barátnők észrevették a változást

Kedves Zsuzsa!

Még a tetoválás előtt megittam egy Calciumos pezsgőtablettát, és rögtön az elkészülte után is egyet, így kora délutánra már egész szépen lelappadt, aminek nagyon örültem, mert ennyire még egyik tetoválásomnál sem duzzadt meg.

Másnap már teljesen visszanyerte eredeti formáját, egyáltalán nem volt sebes-varos, de a színe meglehetősen erős volt, ami – bevallom őszintén – eléggé megrémített.

Vasárnap reggelre már hiányzott az alsó részből egy kicsi – itt szépen látszott a szín és kontúr -, és a többi is kezdett leválni és a krémezéssel párhuzamosan egyre több jött le. Ettől is megijedtem először, mert kicsit korainak tartottam, de mivel a vonal és a szín is szépen kirajzolódott, így megnyugodtam, mellesleg az előző tetoválásaimnál is viszonylag korán lejött ez rész.

Vasárnap délutánra már teljesen leesett a legfelső réteg, és alatta kirajzolódott a szerintem tökéletes szín, vonal és forma! Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerült!

“Szakavatott” barátnők észrevették a változást, és tetszett is nekik, laikusoknak és persze a férfiaknak nem szúrt szemet, amit én jó jelnek veszek, mert ezek szerint teljesen természetes hatású!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és nagyon sok sikert kívánok a további munkáidhoz!


Üdv:

Bendáné Tanács Anna, egy 1000%-osan elégedett vendég, Szeged

Online időpont kérés

online_idopont_keres_sminktetovalasra

Sminktetoválás blog

Sminktetoválás előtt… készülj fel!

Tudj meg mindent, ami a sminktetoválással kapcsolatban érdekelhet!sminktetovalas_tippek Sminktetoválás Tippek>>
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.