Hívj bátran! 30/915 86 23

Rólunk

 Akik a szalonban várnak:

 

Berényi Zsuzsa >> – a szalon tulajdonosa, szakmai vezető, élethű sminktetoválás specialista – ha különlegességre vágysz.

Szemhéjsatírozás több színnel, különböző szálazási technikák szemöldökhöz. VIP sminktetováló nap, ahol csak Te vagy a főszerepelő.

Rácz Viola>> – Szalon vezető

Aki mindent tud, koordinál, válaszol, beosztja, segíti a napi munkát.

 

Berényi Zsuzsa

Élethű sminktetoválás specialista

Ha szeretnéd, hogy csak azt vegyék észre, ” fantasztikusan nézel ki”, DE senki se tudja, hogy ez a sminktetoválásodnak köszönhető, jó helyen jársz!

Számomra a sminktetoválás az arc művészi megalkotása, “láthatatlan” szépítése.

Már a 80′-as években felfedeztem, hogy létezik…

Kislány koromban, a német Burda magazinban láttam és olvastam először a sminktetoválásról, és megfogadtam, ha nagy leszek, nekem is lesz ilyen. Akkor még nem gondoltam, hogy én magam is sminktetováló leszek…

Amikor először találkoztam a sminktetoválással…

1996-ban, egy tengerparti nyaraláson láttam először „élőben” sminktetoválást. Furcsállottam, hogy a társaság egyik nő tagjának nem ázik le a sminkje, de nem mertem megkérdezni, milyen sminket használ… azután kiderült, hogy ami nem ázik le, az bizony sminktetoválás… és ez nagyon-nagyon tetszett!  A lány barátnője, a kozmetikus, aki a sminktetoválásokat készítette, szintén ott nyaralt. A találkozásunkból barátság lett, majd 1997-ben elvégeztem nála egy sminktetováló tanfolyamot, ahol kiváló alapokat kaptam Szigeti Ági sminktetoválótól.

Az indulás nem volt zökkenőmentes…

Munkámhoz nagy segítség, hogy grafikusként végeztem, így a pontosság, precizitás és a színek használata nem jelent problémát…

…de bevallom, az indulás nem volt zökkenőmentes, hiszen ekkor még szinte csak  fekete szemöldököt és „csokis szájkontúrokat” készítettek a kozmetikusok, így nehéz volt betörni a szálazott szemöldökkel és a teljes ajaksatírozással – nem volt könnyű elhitetni, hogy egy sminktetoválás lehet szép és természetes hatású is!

Munkamódszerem:

A munkámban és az életemben is legfontosabb számomra a precizitás, pontosság és az apró részletekre való odafigyelés, ezért egyszerre mindig csak egy emberrel foglalkozom.

Mindenhez úgy állok hozzá, mintha először csinálnám, nem rutinból, mert mindenki egyedi.

Sok-sok türelem és idő az, amit egy-egy munkámra szánok, mert tudom, hogy évekig fogod hordani a választott sminktetoválásod.

Folyamatosan tanulok

Szenvedélyesen szeretem a munkám, örökké hajt a tudásvágy, és hogy több, jobb lehessek. Ezért rendszeresen képzem magam hazai és nemzetközi sminktetováló tréningeken.

Ezen a konferencián megnyilt előttem a sminktetoválók nemzetközi világa és utat nyitott a további, magasabb szintű fejlődéshez.

17 országból kb. 200 sminktetováló vett részt a konferencián (kínaiak, mexikóiak, ausztrálok, japánok, románok…). Magyarországot egyedül képviseltem.
13 különböző előadáson vettem részt az orvosi mikropigmentációtól kezdve a szemöldöktetováláson keresztül a hajat pótló tetoválásig. Több workshop-on is jelen voltam, az egyik pl. az ajaksatírozásról, a másik pedig a férfi sminktetoválásról szólt…

Mai napig tartó, aktív szakmai barátságokat kötöttem. Rájöttem: bárhol tetoválj, ugyanazokkal az örömökkel és problémákkal találkozol.

Ezen a képzésen sokkal kevesebben vettünk részt, 25 volt a limitált létszám, azt is 2 csoportra osztották. Két világhírű sminktetoválótól leshettük el a technikájuk legapróbb részleteit step by step. A fő hangsúly a gyakorlaton volt, kipróbálhattam más gépeket is és új módszereket. Rengeteget beszélgettünk a Kolléganőkkel, hogy ki, mit és hogyan csinál. Sok apró trükköt tanultunk egymástól. Ezután ismét változott, finomodott a munkám. Szerencsém volt és nyertem egy nagy doboz sminktetováló festék kollekciót, így “színesítettem” a palettám.

Egy újabb fejlődési pont, amire hónapokat vártam egy Kolléganőmmel. Észtországban egy olyan sminktetováló művésztől tanultunk, akinek mindketten csodáljuk a munkáját. Ezen a privát továbbképzésen csak kettőnkkel foglalkozott, minden apró részletet és szakmai fortélyt megtanítva nekünk.

Több Vendégem megkérdezte: “De mit tudsz még tanulni?”

Természetesen nem teljesen új technikát tanultunk, hanem a meglévő tudásunkat finomítottuk, és emeltük egy “művészibb” szintre. Bennem összeállt a kép, hogy mi az picinek tűnő, ugyanakkor óriási plusz, amivel még egyedibbé, természetesebbé és különlegesebbé tudom tenni a munkáimat. Így a jővőben még inkább kialakulhat a saját, egyéni stílusom. A mai napig rendszeresen gyakorlok: papíron színes ceruzával, bőrön és latexen pedig tetováló géppel. Hajt a kép, ami a fejemben van, hogy a kezemmel is meg tudjam valósítani.

Sminktetovalo_konferencia_Varso_2015

2015 év elején már éppen azon gondolkodtam hová is kellene elmennem tanulni az idén. Így teljesüljön minden kívánságom…

Februárban, rögtön ahogy megjelent a konferencia hirdetése, jelentkeztem és számoltam a napokat május elejéig.

Mondhatom, hogy a legjobb válogatás/választás volt az oktató mesterek csapata, a legmenőbb sminktetoválóktól tanulhattunk. Újra összeállt bennem egy kép mi felé is kellene fordulni, az biztos, hogy a határ a csillagos ég,

annyiféle technika, irányzat, megoldás közül választhatunk – attól függően milyen hatást szeretnénk elérni.

Hivatás és oktatás

2014 év vége óta az amerikai Li Pigments magyarországi forgalmazója lettem, amely egy újabb feljlődési mérföldkő szakmai fejlődésemben. A hazai sminktetoválókat segítem abban, hogy a legszebb kozmetikai tetoválásokat készíthessék.

Li_sminktetovalo_festek_forgalmazas

…a nem hivatalos életrajzból…

Miért szeretem a saját sminktetoválásom?

Sokszor hallom vissza magamról, hogy én mindig milyen csinos vagyok – persze, jó, ha ezt gondolják az emberről… Lassan rájöttem, hogy nem feltétlenül a ruházatomra gondolnak, sokkal inkább arra, hogy a sminktetoválás miatt az arcom mindig rendben van és ápolt, egyszóval öltöztet. Még vasárnap délelőtt, főzés közben is! Különösen jó számomra az, hogy nagyon érzékeny szememnek, ami még a spirált is nehezen viseli,  a szemhéj tetoválás tökéletes hangsúlyt ad.

Múltkor az egyik Vendégemmel reggel 6-kor, a piacon találkozva arról beszélgettünk, milyen jó nekünk, hogy reggel kiugrunk az ágyból, és máris indulhatunk. Nem kell időt tölteni a sminkeléssel, és nyugodtan megdörzsölhetjük a szemünk, akkor sem maszatolódik el…

 

Mindent tudó jobb kezem és segítségem a munkában, aki fogadja a telefonodat, válaszol az emailekre, üzenetekre és akitől bátran kérhetsz időpontot, segítséget. Bátran, bizalommal fordulj Hozzá!

Racz_Viola_marketing_asszisztensRácz Viola

Szalon vezető

Mondhatjuk, hogy tartó pillére vagyok a Berényi sminktetováló szalonnak, 2014 októberétől segítem Zsuzsi munkáját, és kormányzom a szalont.

A szépségipar egy új szegmens az életemben, mivel hosszú éveken keresztül idegenforgalomban dolgoztam. Egy szegedi nagyhírű szálloda recepciósaként és a marketing iroda segítőjeként tevékenykedtem 11 éven keresztül.

2012 áprilisában megszületett kisfiam, Koppány, az utána következő 2 boldog évet mellette, vele töltöttem.

Nagyon nagy örömmel vágtam bele újra a munkába, és még jobb volt az, hogy egy számomra teljesen ismeretlen világba csöppentem. Új munkahely, új kihívások, új célok!

Munkaidőben a szalon ügyeit irányítom, leginkább a háttérből, de van még olyan, hogy én fogadlak a recepción. A marketing, a levelezés és a koordinálás az, ami kitölti mindennapjaim.

Zsuzsi, és a sminktetoválás is hatalmas inspiráció, lelkesen vetem bele magam a mindennapi munkába, örülök, hogy ennek a csapatnak a része lehetek

 

 

Azonnal lenne kérdésed? Ne várj vele, tedd fel most!

Név:*
E-mail cím:*
Becenév:*
Kérdésem a következő::*
Telefonszám::
Elolvastam és megértettem az adatkezelési nyilatkozatot.:* igen
nem
Hozzájárulok, hogy az Arckontúr Kft. számomra értesítéseket, hírleveleket küldjön:* Igen
Nem

Az itt megadott személyes adataidat csak diszkréten és nagy gonddal kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.